LoL TR Rehber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME

LoL TR Rehber mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir League of Legends rehberidir

LoL TR Rehber ülkemizdeki League of Legends oyuncuları düşünülerek hazırlanmış bir Türkçe LoL rehberi.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu League of Legends rehberi temel olarak LoL hakkındaki işinize yarayabilecek kullanışlı bilgileri bir yere topluyor ve dilediğiniz zaman mobil cihazınızı kullanarak bu bilgilere erişmenizi mümkün kılıyor.

LoPopüler bir MOBA oyunu olan League of Legends'da birçok farklı kahraman, yetenek ve büyülü eşya yer alıyor. Oyunun bu zengin içeriği oyunun taktiksel bir altyapıya sahip olmasını sağlıyor. LoL oynarken yapacağınız her karşılaşmada rakibinize özel stratejiler kullanmanız gerekiyor. İşte bu stratejileri araştırmak ve öğrenmek için LoL TR Rehber uygulamasını kullanabilirsiniz.

LoL TR Rehber'de kahramanların diğer kahramanlara göre avantaj ve dezavantajları listeleniyor. Farklı karakter yapılandırmaları, izlenecek farklı stratejiler gibi kullanışlı bilgilerin yanısıra LoL TR Rehber üzerinden LoL Nexus ve LoL King gibi sitelere yönlendirme yapılarak oyunculara rakipleri hakkında seviye, galibiyetler, kullanılan rünler gibi bilgilere erişme imkanı veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Akademi

    LoL Akademi, League of Legends oyuncularına özel olarak geliştirilmiş bir mobil uygulamadır
  • LoL CounterPick

    LoL CounterPick, League of Legends'da seçeceğiniz şampiyona karar vermeden rakibinizin şampiyonunu analiz ederek karşısına avantajlı bir şampiyon seçmenizi sağlayan yararlı bir LoL uygulaması.
  • LoL Arkadaşları

    LoL Arkadaşları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır
  • LoL EN Guide

    LoL EN Guide, eğer League of Legends oynuyorsanız ve Android telefon yada tabletiniz varsa mutlaka kullanmanız gereken uygulamalardan bir tanesidir.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • LoL Hero Wallpaper

    LoL Hero Wallpaper, League of Legends oynayan oyuncuların en sevdiği şampiyonların duvar kağıtlarını Android cihazlarının anasayfasına taşıma imkanı veren ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • League of Legends Jungler

    League of Legends Jungler, bilgisayar üzerinden LoL oynayan oyunculara ormancı rolünde yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.