LONEWOLF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,150 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

LONEWOLF, hikaye odaklı keskin nişancı oyunu ve hem ücretsiz hem de Türkçe.

LONEWOLF, hikaye odaklı kaliteli görsellere sahip hem ücretsiz olarak oynanabilen hem de ufak boyutlu olan tek keskin nişancı diğer bir deyişle sniper oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.

LONEWOLF’un benzerlerinden en önemli farkı hikaye üzerinden ilerlememiz. Gizemli bir suikastçinin yerine geçtiğimiz oyunda bize verilen birbirinden tehlikeli, soğukkanlılığımızı ölçen görevleri tamamlayarak örgüt adı verilen suçlular grubuna girmeye çalışıyoruz. Görevimize başlamadan hedefimiz gösteriliyor ve diyaloglar (Türkçe olması güzel olmuş) ardından aksiyona başlıyoruz.
30’dan fazla görev boyunca hedeflerimizi farklı silahlarla indirmemiz isteniyor. Çoğunlukla uzaktan hedeflerimizi keskin nişancı tüfeğimizle indiriyoruz ancak bazı yerlerde yakın mesafe silahlarını kullanmaktan başka seçeneğimiz yok. Silahların yükseltilebilir olmasını da atlamamak gerek.

Görevler haricinde kendimizi geliştirmemiz için de birçok atış poligonu konulmuş ki hiçbir sniper oyununda bu detay yok. Atış poligonlarına girerek mevcut silahınızı daha iyi nasıl kullanabileceğinizi öğrenmeniz mümkün.

Erkan Calp

LONEWOLF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
88.1 MB DOSYA BOYUTU

LONEWOLF mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

LONEWOLF sürükleyici bir hikayeyi heyecanlı bir oyun yapısıyla birleştirmeyi başaran FPS türünde bir mobil keskin nişancı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sniper oyunu olan LONEWOLF'ta bizi filmleri aratmayan bir senaryo bekliyor. Oyunda hedeflerine ulaşmak için önüne çıkan herşeyi yok etmeye kararlı bir suikastçının yerine geçiyoruz. LONEWOLF'taki temel amacımız ise "Assembly" adı verilen gizli yer altı örgütüne katılmak. Bu iş için öncelikli olarak nişan alma yeteneklerimizi kanıtlamamız ve Assembly'nin gözüne girmemiz gerekiyor.

LONEWOLF'taki hikaye boyunca farklı silahları kullanmamıza izin veriliyor. Uzun menzilli keskin nişancı tüfeklerini kullanarak düşmanlarımızla aramızdaki mesafeyi koruyup onları sessizce ortadan kaldırıyoruz. Bunun yanında makinalı tüfekleri ve tabancalar gibi değişik silahları da kullanabiliyoruz ve sıcak çatışmaya dahil oluyoruz. Ayrıca oyun içerisisinde birçok farklı mini oyun da yer almakta.

LONEWOLF'un grafikleri kendine has bir stile sahip. Çizgi roman tadındaki ara sahnelerle birleştirilen bu grafikler genel olarak tatmin edici bir kalite sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!