Looksery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,771 TOPLAM İNDİRME

Looksery uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kendi yüzünüzü fantastik hallere sokabiliyor ve animasyonlar ekleyebiliyorsunuz.

Looksery uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kendi yüz fotoğraflarınızı bambaşka bir hale getirmek için kullanılabilen ücretsiz fotoğraf efekt ve düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor. Bilhassa yüz fotoğrafları üzerinde değişiklikler gerçekleştirmek amacıyla hazırlandığından dolayı genel bir fotoğraf düzenleme aracı arayanların diğer alternatiflere göz atmalarını öneriyorum. Fakat Looksery'i de denemekten çekinmeyin, çünkü yeteneklerini gördüğünüz zaman oldukça şaşıracaksınız.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, içerisindeki FX efektler sayesinde kendinizi fantastik görünümler içerisine sokabiliyor olmanız. Bu efektlerin bazıları sizi bir dergi kapağına çıkmışçasına gösterebilme yeteneğine sahipler ve daha ilginç şeyler isteyenleri de tatmin edecek seçenekler var. Ten rengi değiştirme, göz rengiyle oynama, hafif makyaj uygulamaları yapma gibi pek çok özelleştirme opsiyonu da uygulamanın dahilinde yer alıyor.

Dilerseniz kendi yüzünüzü 3D taramadan geçirerek ona animasyonlar da katabiliyor, hatta kendinizi farklı hayvan ve karakterler yerine de koyabiliyorsunuz. Yarattığınız bu karakteri animasyon olarak da hareketlendirebiliyor, böylelikle eğlenceli anlar yaşayabiliyorsunuz. Animasyonlar ve videolar üzerinde de renkli dokunuşlar yapabildiğiniz için elde edebileceğiniz sonuçların oldukça çeşitli olduğunu belirtmek lazım.

Oldukça sade ve hızlı bir arayüze sahip olan Looksery, internet kullanımı gerektirmediği için dilediğiniz an çalıştırabileceğiniz bir yapıya sahip. Eğer yeni bir fotoğraf düzenleme ve efektlendirme uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Looksery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME

Looksery uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kendi yüz fotoğraflarınızı tanınmayacak hale getirebilir, onları animasyonlara dönüştürebilirsiniz.

Looksery uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak kendi yüzleri üzerinde çok çeşitli efektler uygulayabilecekleri, aynı zamanda yüz fotoğraflarını kullanarak çeşitli animasyon karakterler oluşturabilecekleri ilginç fotoğraf düzenleme ve efektlendirme uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamanın oldukça kolay kullanılır ve sade arayüzü sayesinde tüm uygulamak istediğiniz efekt ve filtrelere de erişim konusunda herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Uygulamanın en dikkat çeken yanı, yüzünüzü 3 boyutlu olarak modellemesi ve daha sonra ekleyeceğiniz adımlar için bu modellemeyi kullanması. Hafif makyaj uygulamaları, göz rengi değişiklikleri, yüz şekliyle oynama gibi pek çok düzeltme operasyonu Looksery'nin içerisinde mevcut.

Bunun yanında 3 boyutlu olarak kendi yüzünüzü bir animasyona dönüştürebileceğiniz uygulama, bu animasyonda yer alan karakteri değiştirerek kendinizi eğlenceli hayali yaratıklar haline dönüştürmenize de yardımcı oluyor. Hazırlanan bu animasyon videolar üzerinde uygulayabileceğiniz renk ve ışık filtreleri sayesinde her zaman daha eğlenceli veya etkileyici bir görünümün mümkün olduğunu da belirtmek gerek. Dilerseniz bu animasyonların içerisine kendi seslendirmenizi ekleyerek daha da etkileşimli bir hale getirebilirsiniz.

Standart yüz fotoğraflarınız üzerinde FX efektler uygulamanıza izin veren uygulama, bu efektler sayesinde fantastik karakterlere benzemenizi sağlayabildiği gibi isterseniz bir moda dergisine çıkmış gibi görünmenizi de sağlayabiliyor. Yeni bir fotoğraf düzenleme ve efekt uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında