Looney Tunes World of Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz harika bir rol yapma oyunu

Looney Tunes World of Mayhem, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukluğumuzun çizgi film karakterleri olan Looney Tunes karakterlerini kontrol ettiğiniz oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan oyunda takımınızı topluyor ve eşsiz mücadelelere girişiyorsunuz. Kendi kalenizi inşa ettiğiniz oyunda komik dövüşlere şahit oluyorsunuz. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda hem eğleniyor hemde arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleriyle de karşımıza çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlu bölümleri ve görevleri de tamamlamanız gereken oyunda rakiplerinizi alt etmelisiniz. Bugs Bunny'den Road Runner'a kadar pek çok Looney Tunes karakteriniz kontrol edebileceğiniz oyunda eşsiz zamanlar geçirebiliyorsunuz. Kolay kontrolleriyle de karşımıza çıkan Looney Tunes World of Mayhem oyununu mutlaka denemelisiniz.

Looney Tunes World of Mayhem oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Looney Tunes World of Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
267 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunu

Looney Tunes World of Mayhem, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli dakikalar geçirebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Looney Tunes karakterlerini kontrol edip birbirinden eğlenceli ve tuhaf savaşlara katıldığınız bir oyun olan Looney Tunes World of Mayhem, kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu görevleri tamamlamanız gereken oyunda karakterlerinizi kontrol ederek kuleler inşa ediyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkatimizi çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Kolay kontrollere sahip olan oyunu çocukların da beğenerek oynayabileceğini söyleyebilirim. Eğer bu tarz komik ve eğlenceli bir rol yapma oyunu arıyorsanız Looney Tunes World of Mayhem tam size göre diyebilirim.

Looney Tunes World of Mayhem oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.
  • World of Prandis

    World of Prandis, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen açık dünyada geçen sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • World of Kings

    Dünyayı karanlıktan çıkarmak için umut alevini yakmalısınız.
  • Looney Tunes Dash APK

    Looney Tunes Dash APK, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunculara tavsiye ederiz. Looney Tunes Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Perfect World Mobile

    Perfect World Mobile Rol Oyunudur.
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Echo of Phantoms

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu