Loopy Mazes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Loopy Mazes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Loopy Mazes, efsanevi Pac-Man oyununun retro grafiklerle donatılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. 3 boyutlu retro grafiklerle geliştirilen oyunda tıpkı Pac-Man'de olduğu gibi düşmanlardan kaçıyor ve yemleri topluyorsunuz.

3 boyutlu labirentler arasında geçen Loopy Mazes, heyecanı yüksek bir labirent oyunudur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda atari oynuyormuş gibi bir hisse kapılabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Retro tarz bir atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken engellere takılmadan labirent içerisinde dolaşmak. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Havadan düşen engeller, peşinize takılan düşmanlar ve daha fazlası Loopy Mazes oyununda sizleri bekliyor. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve çıkmaz sokaklara girmemelisiniz. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı haritaların yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebileceğinizi söyleyebilirim.

Eğer labirent oyunlarından zevk alan biriyseniz Loopy Mazes'i mutlaka denemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Retro tarz küp küp grafikleri ve heyecanlı oynanışyla boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Kolay kontrollerin yer aldığı oyunu sakın kaçırmayın.

Loopy Mazes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Loopy Mazes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Loopy Mazes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Loopy Mazes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Pac-Man tarzı bir kurguya sahip olan oyunda düşmanlardan kaçıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Retro grafiklere sahip zevkli bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkan Loopy Mazes, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda tıpkı Pac-Man oyununda olduğu gibi engellerden ve düşmanlardan kaçıyor, karşımıza çıkan noktaları yiyiyoruz. Dikkatli olmamız gereken oyunda çıkmaz sokaklara girmememiz gerekiyor. Sonsuz kurguya sahip olan oyunda işiniz de bir hayli zor. Havadan düşen engellerden kaçmalı ve peşinize düşen düşmanlara yakalanmamalısınız. Farklı labirentlerin yer aldığı oyunda kafanızı çalıştırmanız gerekiyor. Ayrıca farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen oyunda çok eğleniyorsunuz.  Eğer labirent oyunlarından zevk alıyorsanız Loopy Mazes'i mutlaka denemelisiniz.

Labirent oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Loopy Mazes, aksiyonu ve macerayı bir arada yaşama imkanı sunuyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olan Loopy Mazes'i sakın kaçırmayın.

Loopy Mazes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu