Lords of Discord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Lords of Discord mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Lords of Discord güzel grafikleri ve zengin içeriğiyle kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Lords of Discord'da her oyuncuya kendi kalesini inşa etme ve krallıklarının başına geçme imkanı veriliyor. Konuk olduğumuz fantastik dünyada büyücüleri, kılıç ustalarını ve diğer savaşçıları seçerek kendi ordumuzu kurabiliyoruz ve krallığımızı büyütmek için mücadele veriyoruz. Oyun içinde yüzlerce kahraman seçeneğine sahibiz. Savaşları kazandıkça kalemizi ve kahramanlarımızı geliştirebiliyor, daha güçlü hale gelebiliyoruz.

Lords of Discord'da oyunculara klasik RPG oyunlarının vazgeçişlmez bir parçası olarak sıra tabanlı savaş sistemi sunuluyor. Bu, oyuna taktiksek bir yapı kazandırmakta. Savaşlarda kahramanlarımızın yeteneklerini göz önünde bulundurarak rakibimizin hamlelerine doğru yanıtlar vermemiz gerekiyor.

Online alt yapıya sahip olan Lords of Discord'da diğer oyuncuların kahraman takımlarına karşı PvP karşılaşmaları yapabiliyoruz. Oyunda topraklarınızı genişletiyor ve kaynakları ele geçiriyorsunuz. Bu da oyuna bir strateji oyunu havası kazandırıyor.

Lords of Discord'un grafikleri oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

Lords of Discord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
537 MB DOSYA BOYUTU

Lords of Discord mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Lords of Discord eğer klasik RPG oyunlarının sunduğu eğlenceyiş mobil cihazlarınız üzerinde yaşamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Lords of Discord'da her oyuncu kendi krallığını kuruyor ve bu krallığını genişletmek için mücadele ediyor. Bir strateji oyununda olduğu gibi krallığımızın topraklarını genişletmek için savaşıyoruz ve yeni topraklarla birlikte yeni kaynaklar elde ediyoruz. Bu kaynakları kalemizi büyütmek için kullanabilmekteyiz.

Lords of Discord'un savaş sistemi ise RPG türünün karakteristik yapısı olan sıra tabanlı savaş sistemi şeklinde. Oyuncular yüzlerce kahraman içinden seçecekleri kahramanlarla kendi kahraman takımlarını kuruyorlar. Düşmanlarlar savaşırken bu kahramanların yeteneklerini taktiksel bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Bu savaşların bir satranç oyununa benzediğini söyleyebiliriz.

Lords of Discord oldukça güzel 3 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Zengin içeriğiyle dikkat çeken Lords of Discord size uzun süreli bir eğlence sunacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Spirit Lords

    Spirit Lords aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunudur
  • Sky Clash: Lords of Clans 3D

    Sky Clash: Lords of Clans 3D, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan mmo rpg - rts oyunu.
  • Lords Watch: Tower Defense RPG

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Brawl Lords

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.