Lost Twins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Lost Twins, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden ilginç bir oyun.

Lost Twins, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç bir bulmaca ve beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyunda Ben ve Abi isimli kardeşlerin sürükleyici hikayelerine tanık oluyoruz.

Oyunda birbirinden ilginç ve zihin yoran bulmacaları tamamlayıp geçmemiz gereken 44 farklı bölüm var. Bu bölümlerin hepsi 4 farklı mekana yayılmış halde sunuluyor. Bunlara ek olarak bir de çok zor olduğu iddia edilen bir bölüm daha bulunuyor. Az gibi görünse de mekanların yeterli seviyede olduğunu söylemek mümkün.

Bahsini ettiğimiz bu 44 bölümün her biri kendisine özgü bulmacaları da beraberinde getiriyor. İşin güzel yanı da oyunun sadece bulmaca üzerine kurulu olmayıp aynı zamanda becerileri test eden bölümlere de sahip olması. Bu bakımdan Lost Twinse güzel bir bulmaca-beceri karışımı diyebiliriz.

Oyunda kullanılan grafikler bu tarz bir oyundan olan beklentileri fazlasıyla karşılıyor hatta ötesine dahi geçiyor. Modellemelerin ve karakterlerin çevreleriyle olan etkileşimleri ekrana göz alıcı bir şekilde yansıtılıyor.

Akıl yoran ve uzun soluklu bir bulmaca oyunu arıyorsanız Lost Twins sizi uzun bir süre ekran başında tutacaktır.

Emircan Erdoğan

Lost Twins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
51.6 MB DOSYA BOYUTU

Lost Twins, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, ilgi çekici bir bulmaca oyunu.

Lost Twins, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli ve bir o kadar da tuhaf bir bulmaca oyunu. Sürreal atmosferiyle dikkat çeken bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunda Abi ve Ben isimli iki kardeşi kontrol ediyoruz. Amacımız evde bulunan odaları araştırmak ve karşımıza çıkan engelleri aşarak ilerlemek. Odalar adeta bir labirenti andırdığı için bu görevi başarmak pek kolay olmuyor. Buna ek olarak her oda kendine has, kafa yoran bulmacalarla dolu ve çözümleri hiç de kolay değil.

Lost Twins'te tamamlamak zorunda olduğumuz 44 bölüm bulunuyor. Bu bölümler 4 farklı mekana yedirilmiş durumda. Mekan sayısı biraz daha fazla olsaydı daha iyi olurdu fakat bu kadarı da yeterli görünüyor.

Oyunda kullanılan grafikler gerçekten etkileyici. Bölüm tasarımları, modellemeler, karakterlerin verdikleri tepkiler çok iyi bir şekilde ayarlanmış. Oyunun en güzel yanı sadece bulmaca üzerine değil aynı zamanda beceriler üzerine de yoğunlaşması. Bazı bölümler reflekslere dayalı hazırlanmış.

Genel olarak Lost Twins uzun soluklu bir bulmaca ve beceri oyunu arayanların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Lost Lands 7 APK

    Mobil bulmaca oyunları arasına katılan Lost Lands 7 APK, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.
  • Lost Bubble

    Lost Bubble balon patlatma oyunlarının son temsilcilerinden bir tanesi ve son derece heyecanlı bir yapı sunuyor.
  • Lost Maze

    Lost Maze, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Lost Toys

    Lost Toys, kaybolan oyuncakları bulmanız ve bozulan oyuncakları tamir etmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu
  • Escape Hunt: The Lost Temples

    Kayıp profesörü bulmalısınız.
  • Surface: Lost Tales

    Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.