Love and Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
586 MB DOSYA BOYUTU

Love and Dragons, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı gizli nesne bulma oyunu.

Love and Dragons, Windows tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız canlı grafikler ve zengin içerik sunan gizli obje bulma oyunu. Hikaye odaklı olduğundan oynaması kısa sürmüyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Klasik gizli obje bulma oyunlarından biraz farklı bir yapım olarak karşımıza çıktığını söyleyebilirim. Oyunda Miralda adında ejderhalar diyarında yaşayan bir bayanın arkadaşının okla vurulması sonucu gizem perdesini aydınlatmakla görevlendiriliyoruz ve olayın yaşandığı bahçeye adımımızı attığımızda tehlikeli maceramız başlıyor.

Gözümüzü açarak ustaca gizlenmiş objeleri bulmaya çalışıyoruz ki bunlar kanıt niteliğinde olduğundan her birini bulmamız gerekiyor. İlerlememizi kolaylaştırmak hem de hikayeye çekmek amacıyla ilerledikçe yeni karakterlerle tanışıyoruz. Diyaloglar ne yazık ki yabancı dilde ve tamam diyip geçtiğinizde hikayeyi bir kenara bırakmış oluyorsunuz. Oyunun beğendiğim tek yanı dil desteği diyebilirim. Bunun dışında hikaye üzerine oturtulmuş sürükleyici bir yapım; tavsiye ederim.

Erkan Calp

Love and Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Love and Dragons, hikaye odaklı gizli obje bulma oyunları arasında ve iPad'e özel.

Love and Dragons, iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz gizli obje bulma oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz ejderhalar diyarındasınız. Bulunmas sebebiniz esrarengiz olayları aydınlatmak ancak bunu başarmak hiç kolay değil; uzun yorucu ve bir o kadar tehlikeli bir yoldan ilerlemeniz gerekiyor.

Gizli obje bulma oyunlarından hikayesiyle ayrışan yapım hikaye odaklı olduğundan oldukça uzun oynanış süresi vaad ediyor. Gözümüzü ilk açtığımızda Miralda adında hoş bir bayan bizleri karşılıyor ve yaşamlarını sürdürdükleri ejderhalar diyarında bir şeylerin ters gittiğini söylüyor ve gizem çözme işinde bize güvendiğini ekleyerek olayı özetliyor. Akabinde arkadaşının okla vurulduğu bahçede kanıt aramaya çıkıyoruz. Ne olduğunu anlamadan hikayenin bir parçası oluyoruz.

Bu noktadan gizli objeleri bularak ilerliyoruz. Gözlerimizi dört açarak bulduğumuz her objeden sonra karşımıza yeni bir karakter çıkıyor ve nasıl ilerleyeceğimizi söylüyor. Dilersek yanımıza bir arkadaşımızı da alıp devam edebiliyoruz.

Erkan Calp

Love and Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
585 MB DOSYA BOYUTU

Love and Dragons, Game Insight'ın hikaye odaklı gizli obje bulma oyunu.

Love and Dragons, animasyonla süslenmiş capcanlı görselleri ve sürükleyici hikayesiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız gizli obje bulma oyunu. Game Insight imzasını taşımasıyla platformda öne çıkan oyunda kendimizi ne olduğunu anlamadan ejderhalar diyarında buluyoruz.

Oyunda gözümüzü ilk açtığımızda Miralda adında ejderhalar diyarında söz sahibi kişi olduğunu tahmin ettiğimiz bir bayan çıkıyor ve müjdeyi veriyor. Yaşadıkları yerde arkadaşının okla vurulduğunu ve gizem çözme hususunda bizi yetenekli bulduğunu söylüyor. Gizemi çözmeye olayın yaşandığı bahçeden başlıyoruz.

Kanıt bularak ilerliyoruz ve tüm objeleri bulduğumuzda yeni bir karakter karşımıza çıkıyor. Nasıl ilerleyeceğimiz konusunda kısa açıklamada bulunuyor. Oyunun Türkçe dil desteği sunmaması büyük sıkıntı çünkü diyalogların ardı arkası kesilmiyor ve hikayeyi dinlemeden ilerlemek çok zevk vermiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragons and Titans

    Dragons and Titans bolca aksiyon içeren bir MOBA oyunudur
  • Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons

    Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons açık dünya yapısına sahip bir rol yapma oyunudur
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Time of Dragons

    Time of Dragons online altyapıya sahip bir ejderha savaşı oyunudur
  • School of Dragons

    School of Dragons MMORPG türünde bir ejderha yetiştirme oyunudur.
  • Dungeons & Dragons Online

    Dungeons & Dragons Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Up and Up

    Up and Up, Türkiye'de geliştirilen, başarılı bir aksiyon ve platform oyunudur.
  • Guns and Robots

    Guns and Robots çevrimiçi olarak oynanabilen bir aksiyon oyunudur