Lovoo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,259 TOPLAM İNDİRME
17.51 MB DOSYA BOYUTU

Konumunuzu kullanarak, yakın çevrenizde bulunan kullanıcılarla sohbet edebilir ve hatta buluşmalar ayarlayabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmak ya da onlarla buluşmak istiyorsanız, konum tabanlı çalışan Lovoo uygulamasını kullanarak çevrenizdeki insanlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Son zamanlarda popülaritesi iyice artan konum tabanlı arkadaşlık uygulamalarından biri olan Lovoo ile GPS yardımıyla, yakınınızda bulunan ve uygulamayı kullanan insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sizin ve karşınızdaki kişilerin tam olarak konumunu göstermeden, sadece aranızdaki uzaklık mesafesini gösteren uygulamada karşınıza çıkan kişilerin fotoğraflarına bakarak onları beğenebilir, eğer o kişi de sizi beğenirse direkt olarak sohbete başlayabilirsiniz. Ayrıca sizinle eşleşen kişilerle de direkt olarak sohbete başlayabilirsiniz.

Yakınınızda bulunan kişileri filtreleme seçeneğiyle birlikte görebileceğiniz uygulamada, sizi beğenen kişileri de ayrı bir kategoride görebilir, siz de onları beğenerek sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Uygulamada karşınıza çıkan kişilerin tüm fotoğraflarını görmek için sizin de en az 3 tane fotoğraf eklemeniz gerekiyor, bu şekilde diğer kullanıcıların tüm fotoğraflarını görebilirsiniz. Lovoo uygulamasının ana ekranında yakınınızdaki insanları görebilir, ortak ilgi alanlarınızın bulunduğu kişileri bulmak için gelişmiş arama sekmesini kullanabilirsiniz. Eğer profilinizin daha çok kişiye ulaşmasını istiyorsanız, belirli bir ücret ödeyerek popüler kişiler listesine profilinizi ekleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Lovoo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,935 TOPLAM İNDİRME
35.1 MB DOSYA BOYUTU

Konum tabanlı sosyal medya aracı olan Lovoo ile çevrenizdeki insanlarla sohbet edebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmanın yeni bir yolu olan konum tabanlı arkadaşlık uygulamalarından biri olan Lovoo ile çevrenizde bulunan kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Cihazınızın GPS’ini açarak, uygulama üzerinden yakınınızda bulunan diğer kullanıcıları görebilir, onlarla sohbet edebilir ve buluşmalar ayarlayabilirsiniz. Gizliliği korumak adına hiç kimsenin konumunu net olarak göstermeyen Lovoo uygulaması ile karşınıza çıkan kişileri beğenebilir, aynı şekilde onlar da sizi beğenirse sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca sizinle eşleşen kişilerle de direkt olarak sohbet etme fırsatı da yakalayabiliyorsunuz.

Filtreleme seçeneğini kullanarak, aradığınız kriterlerdeki kişilere daha kolay ulaşabilirsiniz. Sizi beğenen kişileri de ayrı bir kategoride görebileceğiniz uygulamada, bu kişilerin profillerini inceleyerek beğenmeniz durumunda sohbet etmek de sizin kararınıza kalıyor. Profilinizde yer alan bilgileri doğru bir şekilde doldurarak, ortak ilgi alanlarınızın bulunduğu kişilere daha rahat ulaşabilme imkanı sunan uygulamada, profilinizin daha çok kişiye ulaşmasını istiyorsanız da belli bir ücret ödeyerek popüler kişiler listesinde yerinizi alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.