Lumyer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,862 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Lumyer, fotoğraflarınıza mükemmel animasyonlu efektler ekleyerek paylaşımda bulunabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.

Lumyer, fotoğraflar ile iletişim kurmanızı sağlayan ve fotoğraflarınıza birbirinden güzel animasyonlu efektler eklemenizi sağlayan ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.

Uygulamayı kullanarak hazırlayacağınız animasyonlu fotoğraflarınızı Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger vb. büyük sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında paylaşabiliyorsunuz.

İster yeni bir fotoğraf çekerek isterseniz de galerinizden bir fotoğraf seçerek tüm fotoğraflar üzerinde harika animasyonlu efektler eklemeniz mümkün. Eğer Android telefon ya da tabletleriniz ile çok fazla fotoğraf çekiyor ve bu fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yapıyorsanız Lumyer'i ücretsiz olarak indirip bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Lumyer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,121 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Lumyer, animasyonlu fotoğraf paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Lumyer, fotoğraflar iletişim kurmayı seviyorsanız kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamaları arasında. iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğrafları 100’den fazla hazır animasyonlu efekt ile süsleyip yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarmaznı ve ilginç fotoğraflarınızı ister takipçilerinizle isterseniz de Facebook, Twitter üzerinden paylaşmanız mümkün.

Animasyonlu fotoğraf paylaşanlar için özel hazırlanmış sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkan Lumyer, arayüz olarak Twitter’a oldukça benziyor. Uygulama üzerinden oluşturduğunuz animasyon efektli fotoğrafları takipçilerinizle paylaşıyorsunuz ve takipçileriniz fotoğrafınızı yeniden paylaşabiliyor, beğenebiliyor. Tabii ki siz de paylaşımlarını beğendiğiniz kişileri takibe alabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde fotoğraflarınıza tek dokunuşla uygulayıp dilediğiniz şekilde düzenleyebileceğiniz yüzlerce animasyonlu efekt mevcut. Efektler en çok kullanılanlar, ücretsiz ve ücretli olarak kategoriye ayrılmış ve hangi animasyonlu efektin kaç kullanıcı tarafından indirildiğini görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında