Lunar Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Lunar Battle, şehir kurma ve uzay savaş simülasyonu karışımı bir Android oyunu.

Lunar Battle, detaylı görsellere sahip olmasıyla Android tablet veya phablette oynanması gerektiğini düşündüğüm bir uzay oyunu. Şehir kurma ve uzay savaşı simülasyonu karması bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Uzay koloninizi kurmaktan uzaylılar, uzay korsanları, barbarlar ve daha pek çok düşmanla savaşmaya galaksinin hükümdarı olmak adına her şeyi yaptığınız aksiyon dozu yüksek bir oyun Lunar Battle.

Oyunda görev bazlı ilerleme ve diğer oyuncularla savaşma seçeneği sunuluyor. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabildiğiniz tekli oyuncu modunda her bölümü üç yıldızla tamamlamanız gereken toplamda 50 zorlu görev sizi bekliyor. Elbette internet bağlantınızı aktif ettiğinizde diğer oyuncuların da katılımıyla çok daha zorlu ancak daha bağlayıcı bir oyunla karşı karşıya geliyorsunuz.

Erkan Calp

Lunar Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Lunar Battle, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaşı oyunu.

Lunar Battle, iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan şehir kurma ve uzay savaş simülasyonu karışımı bir oyun. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan uzay oyununda tekil modda 50 görevi yerine getirmeye çalışırken, çoklu oyuncu modunda dünya genelinde oyuncularla karşı karşıya geliyoruz.

Efektler, animasyonlarla süslenmiş detaylı görseller sunmasına rağmen fazla yer istemeyen nadir uzay oyunları arasında Lunar Battle. Oyunu oynamak için internet bağlantısına hem ihtiyacınız var hem de yok. Görevler içeren, her bölümü tam yıldızla tamamlamaya çalıştığınız görev bazlı tekil modda oynamayı seçerseniz elbette çevrimiçi olma zorunluluğunuz yok. Ancak daha heyecan verici çoklu oyuncu modunda savaşmak için internete bağlı olmanız şart.

Galaksinin hükümdarı olma gibi oldukça zorlu bir amacınız olan oyunda uzay koloninizi kurmaktan uzaylılar ve uzay korsanlarıyla savaşmaya, gezegen keşfine çıkıp kaynak araması yapmaktan uzay savaşçılarınızı geliştirmeye pek çok şey yapıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur
  • ZombsRoyale.io

    Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu
  • Battle Beach

    Battle Beach ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Battle Bros

    Battle Bros kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Super Battle Tactics

    Super Battle Tactics, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz ve en iyi strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Battle Ages

    Battle Ages, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı kurup yönetebileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Battle Islands

    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.