Lyrics Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,132 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir şarkı sözü uygulamasıdır.

Lyrics Mania, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indiirp kullanabileceğiniz bir şarkı sözü uygulamasıdır. Müzik kimileri için olsa da olur olmasa da olur iken kimileri için ise bir yaşam biçimi.

Mobil cihazlarda müziğe olan erişimimizi inanılmaz kolaylaştırdı diyebiliriz. Son zamanlarda arayıp da bulamadığınız şarkı olmuyordur diye tahmin ediyorum. Özellikle Shazam uygulamasından sonra bu daha da kolaylaştı.

Lyrics Mania da Shazam'a benziyor diyebilirim. Tıpkı Shazam gibi dinlediğiniz şarkının ne olduğunu uygulamaya dinleterek kolayca öğrenebiliyorsunuz. Şarkı çıktığı anda da ekranda şarkı sözleri beliriyor.

Milyonlarca şarkı sözünün bulunduğu uygulama üzerinden istediğiniz şarkıyı aratarak da sözlerine kolayca erişebiliyorsunuz. Ayrıca içerisindeki entegre müzik çalar sayesinde direk uygulama ile favori şarkılarınızı dinleyebiliyorsunuz.

Eğer Google Play Music ya da Spotify gibi dış bir uygulama ile müzik dinliyorsanız yine bu uygulama size gerçek zamanlı olarak bildiriler göndererek şarkı sözlerini sunuyor. Bu açıdan da çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

Eğer siz de müzikle ilgiliyseniz bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Lyrics Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME
27.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir şarkı sözü uygulamasıdır.

Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve şarkı sözlerine kolayca erişmek istiyorsanız, Lyrics Mania tam aradığınız uygulama olabilir. iOS cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulamada milyonlarca şarkı sözü sizleri bekliyor.

Müzikle ilgilenmek için günümüzün en ideal çağlardan birisi olduğunu söylemek mümkün. Çünkü bildiğiniz gibi artık istediğiniz müziğe ister bilgisayarlar ister mobil cihazlar yoluyla kolayca erişebiliyorsunuz.

Özellikle Shazam bu konuda devrim yaratan uygulamalardan birisi oldu desek yanlış olmaz sanırım. Shazam ile bir şarkıyı dinlettiğinizde anında kimin şarkısı olduğunu ve şarkının adını görebiliyorsunuz.

Lyrics Mania da Shazam'a benzeyen bir uygulama. Bilmediğiniz bir şarkı çıktığında uygulamaya dinleterek hangi şarkı olduğunu kolayca bulabiliyorsunuz. Üstelik şarkının sözleri de anında ekranda çıkıyor.

Uygulama ile beğendiğiniz şarkıları favorilerinize ekleyip hızlıca erişebiliyorsunuz. Bununla birlikte Spotify gibi bir dış uygulama kullanıyorsanız, Lyrics Mania ile entegre ederek birlikte kullanabiliyorsunuz.

Eğer siz de müzik dinlemeyi seviyorsanız, bu uygulamayı denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Music Lyrics Finder

    Music Lyrics Finder ile şarkı sözlerini bulmak çok kolay!
  • Lyrics Finder

    Lyrics Finder uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdan şarkı sözü bulma işini otomatik olarak bulabilirsiniz.
  • Tempo Mania

    Tempo Mania, iyi bir müzik kulağına sahip olduğunuzu düşünüyor ve müzikli oyunlar oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir Android oyunudur.
  • Rock Mania

    Rock Mania, ritim tabanlı bir Android oyunu olarak öne çıkıyor
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.