MACFit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,457 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Günlük egzersiz, antrenman ve sporla ilgili faydalı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sporsuz yaşayamanlar ve sporu bir yaşam biçimi olarak görenler için hazırlanan MACFit uygulaması ile spor salonuna gitmeden Android cihazlarınız üzerinden antrenmanlar yapabilirsiniz.

Spor dünyasında ismi sıkça anılan MACFit’in, kendi ismini taşıyan resmi uygulaması ile spor yapmak oldukça kolay hale geliyor. Uygulama üzerinde sunulan çeşitli imkanlardan faydalanmak için MACFit üyesi olmak gerekiyor.1 günlük deneme üyeliğini aldıktan sonra memnun kalan herkes doğru şekilde spor yapabilme şansına sahip oluyor. Çeşitli antrenmanlar, egzersizlere dair bilgiler ve açıklama videoları, gelişim sürecinin takibi, sağlıklı yaşamla ilgili merak edilenlerin paylaşıldığı FİTBlog bölümlerini sunan MACFit uygulamasını mutlaka denemenizi öneriyorum.

MACFit üyesi olduktan sonra üye olduğunuz kulübün grup ve özel ders programlarına ve eğitmenlerine kolayca erişim, rezervasyon, ödeme ve kişisel bilgilerinizi düzenleme gibi imkanlra da sahip olacağınızı belirtelim.

Uygulama özellikleri:

  • MACFit eğitmenleri tarafından oluşturulan hazır antrenmanlar,
  • İhtiyaca yönelik oluşturulabilen çeşitli antrenman listeleri,
  • Egzersizlere dair kısa bilgiler ve açıklama videoları,
  • Planlanan ve gerçekleştirilen gelişim sürecinin takibi,
  • FİTBlog bölümü ile sağlıklı yaşamla ilgili bilgiler.
Volkan Yılmaz

MACFit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
124.2 MB DOSYA BOYUTU

MACFit uygulamasında egzersiz, antrenman ve spor konulu faydalı bilgilere erişebilirsiniz.

MACFit uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan sporla ilgili ipuçlarını okuyabilir, evde antrenman yapmak için eğitim içeriklerinden faydalanabilirsiniz.

Fit bir vücuda sahip olmak ve formunuzu korumak için spor yapmak istiyorsanız ancak spor salonlarına gidecek vakit bulamıyorsanız, MACFit uygulamasından yararlanabilirsiniz. Spor sektöründe ünlü bir marka olan MACFit’in başarılı antrenörleri tarafından hazırlanan içerikler sunan MACFit uygulamasında spor ile ilgili faydalı bilgilere ulaşabileceğiniz gibi antrenmanlar, egzersiz videoları, gelişim süreci takibi gibi içerikler de sizler için sunuluyor.

MACFit üyesiyseniz, üye olduğunuz kulübün grup ve özel ders programlarına, eğitmenlerine kolayca erişim sağlayabileceğiniz uygulamada kişisel bilgilerinizi düzenleyebiliyor, ödeme ve rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer siz de bu imkanlardan faydalanmak istiyorsanız, MACFit uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.