Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mafya filmlerini andıran aksiyon dolu sahneleri ile şiddetin hat safhada yaşandığı Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyundur.

Gerçekçi ve etkileyici karakter tasarımları ile oyunculara anı yaşatmayı hedefleyen bu oyunda yapmanız gereken, kendi kahramanınızı seçerek karanlık sokaklarda nefes kesen dövüşlere katılmak ve insanlardan haraç keserek para kazanmaktır.

Azılı suçlulardan kurulu kalabalık bir çete grubunun yönetimini ele alarak çeteye liderlik yapacak ve sokaklardaki her türlü olaya ilk önce siz müdahale edeceksiniz. Çete üyelerinin her birine ölümcül silahlar ve kavgada kullanabilecekleri malzemeler vermelisiniz.

Haraca bağladığınız insanlarla kanlı kavgalara karışarak istediğinizi elde etmeli ve onları mermi yağmuruna tutturmalısınız. Mafya filmlerini aratmayan ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Strateji oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars, geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
373.6 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kendi sokak çetenizi kurarak tüm şehrin yönetimini ele alacağınız ve insanları haraca bağlayarak mafya babası olacağınız Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars, mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan sürükleyici bir oyundur.

Gerçekçi karakterleri ve aksiyon dolu dövüş sahneleri ile bağımlısı olacağınız bu oyunda amaç, azılı suçlulardan oluşturacağınız kalabalık bir çete grubunu kontrol ederek sokakların ve şehrin yönetimini üstlenmektir.

Şehri yönetebilmek için gerçek insanlara karşı PvP savaşları yapabilir ve nefes kesen kavgalara karışabilirsiniz. Ölümcül silahlar ve farklı özelliklere sahip suçlular ile rakiplerinize diz çöktürebilir ve haraçlardan gelen paralarla çetenizi büyütebilirsiniz.

Oyunda kusursuz tasarıma ve ilginç özelliklere sahip onlarca azılı suçlu tiplemesi bulunmaktadır. Ayrıca tüfekler, tabancalar, bıçaklar, sopalar, makineliler ve daha onlarca savaş aleti yer almaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve kanlı kavgalarda rol alarak şiddete doyacağınız Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RIVAL: Crimson x Chaos

    Mobil cihazınızda RIVAL: Crimson x Chaos ile alışılmışın dışında bir strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Rival Regions

    Kendi siyasi partinizi kurarak ülke yönetiminde rol alabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Mad Dogs

    Kasabanın en korku veren çetesi olmalısınız.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.
  • Medieval Wars Free

    Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stormbound: Kingdom Wars

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.