Magic 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Magic 2014, mobil cihazlarınız üzerinde kendi kart destenizi ve savaşçılarınızı oluşturarak oynayabileceğiniz en iyi, en detaylı ve ücretsiz kart oyunudur.

Magic 2014, Dünya'nın en popüler kart oyunu olan Magic: The Gathering'in mobil cihazlara uyarlanmış versiyonu olarak, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz en geniş kapsamlı ve eğlenceli kart oyunudur.

Kart oyunlarına ilgi duyuyorsanız, bu oyunların babası olarak bilinen Magic'i de yakından bilmeniz gerekiyor. Son zamanlarda oyun dünyasının güçlü şirketlerinden Blizzard'ın çıkartmış olduğu HearthStone en rakibi olsada, Magic'in yeri ayrıdır diyenler oyunu mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirebilirler.

Kart oyunlarının kendi oynanışı gereği kendiniz için oluşturacağınız özel kart destelerine büyücüler, büyüler ve savaşçılar koyabiliyorsunuz. Böylelikle güçlü bir kart destesi elde edebilirsiniz. Bir oyun masası üzerinde rakiplerinizle karşılaşarak kozlarınızı paylaşacaksınız. Destenizde bulunan kartları yerinde ve akıllıca kullanmanız, rakiplerinize karşı üstünlük sağlamanızda yardımcı olacaktır.

Ücretsiz olarak sunulan oyunun bu versiyonunda bazı kısıtlamalar bulunuyor. Oldukça yüksek boyutlu bu oyunu indirdiğinizde size her biri içinde 5 kart olan 3 paket ücretsiz olarak verilmektedir. Fakat oyunu deneyip beğenmeniz halinde ücretsiz versiyonu satın alarak 7 ekstra kart paketi dah alabilirsiniz. Bunun dışında ücretli versiyon içerisinde oynayarak 250'den fazla kartın kilidini açabilir, 10 farklı bulmaca çözebilir, farklı oyun modlarına giriş yapabilir ve farklı oyun dünyalarına girebilirsiniz.

Kart oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve henüz Magic'i denemediyseniz Magic 2014'ü hemen Android telefon ve tabletlerinize indirmenizi tavsiye ederim.

Not: Oyunun boyutu 1.5 GB olduğu için WiFi bağlantı üzerinden indirmenizi öneriyorum. Mobil internet kullanımı ile indirerek aylı ksahip olduğunuz kotayı doldurabilirsiniz.

Barış YANIK

Magic 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Magic 2014, kart oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin oynayabileceği en iyi ve ücretsiz kart iOs kart oyunudur.

Magic 2014, dünyayı kaısp kavuran Magic: The Gathering kart oyununun modernize edilmiş ve mobil platforma uyarlanmış iOS oyunudur. Eğer daha önce popüler kart oyunu Magic'i oynadıysanız bu oyunu oynarken hiç bir zorluk yaşamazsınız.

Android ve iOS platformları üzerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyunda yapmanız gereken kendinize özel bir kart destesi oluşturmak ve güçlendirmek. Seçeceğiniz büyü ve yaratık kartları ile güçlenecek olan bu deste sayesinde rakiplerinize meydan okuyabilir ve onları oyun alanından silebilirsiniz.

Kendi yapacağınız seçimler ile oluşacak olan desteler ile tamamen kendinize özel oyun tarzınızı oluşturabiliyorsunuz. Farklı taktik ve stratejiler geliştirerek rakiplerinizin hiç beklemediği hamleler yapmak, oyunda sizi başarıya giden yolun kapısını açacaktır. Oyun ücretsiz olarak sunulmasına rağmen 5'er kart bulunan 3 paket kart vermekte ve farklı oyun modları kilitli durumdadır. Oyunu deneyerek beğenmeniz durumunda ücretli versiyonunu satın alırsanız, farklı oyun dünyaları, 250'den fazla kilidi açılabilecek kart ve ekstra 7 paket kart size verilecektir. Destenizin gücünü maksimuma çıkarmak için elinizdeki kartlar arasından iyi seçim yapmalısınız. Aksi halde rakipleriniz için kolay bir lokmadan başka bir şey olmazsınız.

Kart oyunları oynamayı seviyorsanız, Magic 2014'ü iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunu sadece boş zamanlarınızda değil, oynayabildiğiniz her an oynamak isteyeceğinize eminim.

Not: Oyunun boyutu yaklaşık olarak 1.5 GB olduğu için oyunu indirmek için WiFi bağlantısı kullanmanızı öneririm. Sınırlı kapasiteye sahip mobil paketleriniz ile oyunu indirmeniz halinde aylık sahip olduğunuz kullanım limiti dolabilir.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic 2015

    Magic the Gathering kart oyunu serisinin dijital platformlarda da iddialı olduğunu kanıtlarcasına piyasaya sürülen Magic 2015, yeni kartlar ve senaryo paketleriyle oyunseverleri bekliyor.
  • Magic Quest: TCG

    Magic Quest TCG Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan strateji gerektiren bir kart oyunudur.
  • Magic Realms

    Magic Realms, strateji ve savaş oyunları oynamayı seven Android cihaz sahiplerinni tercih edebileceği ücretsiz bir fantastik kart oyunu.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • Magic Cleaner

    Magic Cleaner, WhatsApp'ta gereksiz fotoğrafları silen ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Magic Mansion

    Magic Mansion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Magic MixUp

    Magic MixUp, büyülü iksirler hazırlamaya çalıştığınız animasyonlu üçlü eşleştirme oyunu.