Magic Rush: Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,594 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Magic Rush: Heroes aynı anda hem kule savunma, hem rol yapma hem de gerçek zamanlı strateji oyunu olmayı başarabilen bir yapım.

Magic Rush: Heroes, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir strateji oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. RPG, RTS ve kule savunma oyunlarında karşılaşmaya alıştığımız türden detayları başarılı bir şekilde kombine eden Magic Rush: Heroes'u tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunun en güzel yanları arasında hikaye moduna ek olarak sunulan ve oyuncuların diğer oyunculara karşı mücadele edebilmesine olanak sağlayan PvP modu yer alıyor. Buna ek olarak günlük görevlerle oyunun heyecanı daima üst seviyede tutulmaya çalışılmış. Akıcı bir hikayeye sahip olan oyunda heyecan bir an olsun durulmuyor. Özellikle arkadaşlarımızla takım olup girdiğimiz mücadeleler çok keyifli.

Oyundaki serüvenimiz esnasında kontrolünü üstlenebileceğimiz çok sayıda kahraman bulunuyor. Bu kahramanları dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyor ve onlara yeni güçler kazandırabiliyoruz. Oyunun RPG ayağını bu özellikler oluşturuyor. Kule savunma kısmında ise akın akın gelen düşmanlara karşı koymaya ve kahramanlarımızın özelliklerini en etkin şekilde kullanarak onları geri püskürtmeye çalışıyoruz. Kahramanların özel güçlerini kontrol etmek tamamen bizim emrimizde.

Oyunda kullanılan grafikler masalsı bir atmosfere sahip fakat kesinlikle çok kaliteli bir izlenim bırakıyorlar. Buna ek olarak savaşlar esnasında ortaya çıkan animasyonlar da epey dikkat çekici. Her şeyi göz önünde bulundurduğumuzda oyunun ücretsiz olması gereçekten kayda değer bir detay. Siz de strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Magic Rush: Heroes'u denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Magic Rush: Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
365 TOPLAM İNDİRME
99.1 MB DOSYA BOYUTU

Magic Rush: Heroes

Magic Rush: Heroes, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış mükemmel bir strateji oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasına rağmen ücretli olarak indirilen oyunlarda dahi nadiren karşılaştığımız öğelere sahip olan bu oyun strateji türünden oyunlar oynamaktan keyif alan mobil oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Magic Rush: Heroes kule savunma, gerçek zamanlı strateji ve rol yapma oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz bir takım detayları başarılı bir şekilde birleştiriyor. Bu şekilde ortaya son derece orijinal bir deneyim çıkartan oyunda birbirindne acımasız yaratıklara karşı durmaya ve onları geri püskürtmeye çalışıyoruz.

Oyunda iki farklı mod bulunuyor. Bunlardan bir tanesinde PvP mücadelelere katılarak gerçek oyunculara karşı mücadele edebiliyoruz. Macera modunda ise hikaye akışına göre oynayarak oyunu bitirmeyi amaçlıyoruz. Bu serüven sırasında karşımıza birbirinden ilginç, yıkıcı güçlere sahip fantastik yaratıklar çıkıyor. Hem bölüm hem de karakter çeşitliliğinin bol tutulmuş olması oyunun sıkıcı bir atmosfere bürünmesine engel oluyor.

Oyunda dikkatimizi çeken diğer öğelere kısaca değinelim;

  • Arkadaşlarımızla takım olabiliyor ve diğer oyunculara karşı savaşabiliyoruz
  • Emrimizdeki karakterleri ve kahramanların sahip oldukları güçleri tamamen biz kontrol ediyoruz
  • Farklı ekipmanları kullanarak kahramanların güçlerini artırabiliyoruz ve onları kişiselleştirebiliyoruz

Son derece başarılı bir oyun karakterine sahip olan Magic Rush: Heroes, RTS, RPG ve kule savunma türlerine ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Might & Magic 3 HD

    Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • SpellForce - Heroes & Magic

    Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Elemental Rush

    Elemental Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Elfins: Magic Heroes 2

    Harry Potter hayranlarına özel sihir oyunu
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Magic Brick Wars

    Magic Brick Wars'ın Sihirli Dünyasına Hoş Geldiniz!