Magic Touch: Wizard for Hire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.

Magic Touch: Wizard for Hire, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda ilginç bir yapı sunuluyor. Açıkçası bu tarz bir beceri oyununa rastlamak pek kolay değil.

Rakiplerini taklit etmek yerine orijinal bir çizgide ilerlemeyi seçen Magic Touch: Wizard for Hire'de kalemize saldıran düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz. Buraya kadar orijinal bir şey yok, asıl hikaye bundan sonra başlıyor. Saldıran düşmanları etkisi hale getirebilmek için balonların üzerlerinde taşıdıkları işaretleri ekrana çizmemiz gerekiyor. Bu noktada çok hızlı hareket etmemiz gerekiyor çünkü bazı düşmanlar birden fazla balona tutunmuş olarak geliyor. Bu aşamada yapabileceğimiz en doğru şey tek bir düşmana odaklanmak ve önce onu yok etmeye çalışmak olacaktır.

Aynı kategoride karşımıza çıkan diğer oyunlarda görmeye alıştığımız türden bonuslar ve güçlendiriciler bu oyunda da mevcut. Reflekse dayalı bir oyun olduğu için güçlendiricilerin ve bonusların hayat kurtarıcı niteliğe sahip olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim. Kazanacağımız bazı bonuslar düşmanlarımızı kurbağaya çevirirken bazıları zamanı hatırı sayılı ölçüde yavaşlatıyor. Zaman yavaşlayınca hızlı hızlı düşmanları yok edebiliyor ve tehlikeyi savuşturabiliyoruz.

Açıkçası oyunu oynarken bir hayli keyif aldık. Oynadıktan sonra kısa sürede monoton hale gelmiyor ve oynanabilirliğini uzun süre muhafaza ediyor. Eğer siz de beceri oyunları oynamaktan keyifa lıyorsanız Magic Touch: Wizard for Hire'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Magic Touch: Wizard for Hire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
32.1 MB DOSYA BOYUTU

Magic Touch: Wizard for Hire, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz orijinal bir beceri oyunu.

Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıktı. İlginç bir deneyim sunan oyunda daha önce çok az oyunda karşılaştığımız türden bir yapı mevcut. Bu da oyunun rakiplerinden sıyrılmasını sağlıyor.

Magic Touch: Wizard for Hire genel anlamda bir savunma oyunu olarak ilerliyor fakat savunma adına yapmamız gereken görev daha çok el becerisi üzerine kurulu. Sürekli olarak gelen balonları ekrana şekiller çizerek yok etmeye çalışıyoruz. Balonların üzerinde bulunan şekilleri doğru bir şekilde ekrana çizmek çok önemli. Eğer şekilleri olmaları gerektiği gibi çizemezsek o hamle boşa gidiyor ve ne yazık ki düşmanlar kalemize yaklaşıyor.

Oyunda birçok bonus ve güçlendirme seçeneği mevcut. Hız ve refleks üzerine kurulu olduğu için oyunda karşımıza çıkan güçlendirmeler işimizi kolaylaştırmaya yönelik amaçlara hizmet ediyorlar. Örneğin bazıları zamanı yavaşlatırken bazıları düşmanları zararsız kurbağalara çeviriyor. Hatta istersek devasa bir ejderha çıkartarak tüm düşmanları yok edebiliyoruz.

Genel olarak sürükleyici ve ekrana kilitleyici bir yapıya sahip olan Magic Touch: Wizard for Hire, beceri odaklı aksiyon oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knight For Hire

    Knight For Hire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wizard Wars - Multiplayer Duel

    Android cihazlarınızda çevrimdışı iki kişi oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • 99 Bricks Wizard Academy

    99 Bricks Wizard Academy kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyundur
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Magic Hero: Last HP Duels

    Magic Hero: Last HP Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.