Magnetic Jigsaw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz yapboz oyunu

Magnetic Jigsaw,  hem yetişkinlerin hem de çocukların oynayabileceği yapboz - bulmaca oyunu. Diğer yapboz oyunlarına çok daha keyifli oynanış sunan yapımda iki kişilik mod da yer alıyor. Aynı cihaz üzerinden arkadaşınızla beraber oynayabiliyor, eş zamanlı olarak yapbozu tamamlamak için uğraş veriyorsunuz. Android telefon ve tablette oynanabilen yapboz oyununu tavsiye ederim.

Farklı kategorilerde her gün yenilleri eklenen yapbozların yanı sıra kendi fotoğraflarınızdan oluşturulan yapbozları karşınıza çıkarıyor Magnetic Jigsaw. Oyunun adından da anlayacağınız üzere yapbozu oluşturan parçaları yerleştirmek diğer yapboz oyunlarına kıyasla daha kolay. Tabii ki zorluk seviyesini yükselttikçe parçanın ait olduğu yeri bulmak da zorlaşıyor. En kolay seviyede oynarsanız 24 parça, uzman seviyesinde oynarsanız 216 parçadan oluşan bir yapboz karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

Magnetic Jigsaw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Artık yapboz almak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz kadar yapboz tek bir yerde.

Magnetic Jigsaw, beş farklı zorluk seviyesi ve farklı kategoride yapbozlar sunmasıyla her yaştan mobil oyuncuya hitap eden yapboz - bulmaca oyunu. iOS platformundaki ücretsiz yapboz oyunları arasından yapboz çeşitliliğinden ziyade fizikleriyle öne çıkıyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

İster tek başınıza isterseniz arkadaşınızla aynı cihaz üzerinde oynayabileceğiniz bir yapboz oyunu arıyorsanız, Magnetic Jigsaw’u görmenizi isterim. Aralarında doğa ve hayvanların da bulunduğu, her gün bir yenisinin eklendiği yapbozlardan sıkılırsanız kendi fotoğraflarınızdan yapboz oluşturma şansına da sahipsiniz. Yapbozlar, 20+ parçayla başlıyor, 200+ parçaya kadar çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jumbo Puzzle Jigsaw

    Jumbo Puzzle Jigsaw, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Jigty Jigsaw Puzzles

    Jigty Jigsaw Puzzle Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapboz oyunudur.
  • Hexa Jigsaw Puzzle

    Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.
  • Jigsaw Video Party

    Jigsaw Video Party, arkadaşlarınızla birlikte yapboz oyunu oynama keyfi yaşatıyor.
  • Jigsaw Puzzles

    Jigsaw Puzzles, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu.
  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu