Make Them Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın çöp adam serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight becerilerinizi test eden ve bağımlılık yaratan bir oyun.

Ketchapp oyunları minimalistik grafiklerle yakalamış oldukları eğlence konusunda başarılı seriler yaratırken Make Them Fight isimli oyunları, yaratmış oldukları oyunlara yeni bir çeşitlilik getirmiş. Oyunu pür dükkat oynamanız gerekirken ekranın üst kısmına dokunarak yukarıdaki savaşçıyla size fırlatılan ninja yıldızlarını kılıcınızla savurmanız gerekiyor. Aşağıda yer alan için ise ekranın aşağısına dokunmalısınız. Bu döngü toplam 5 tane farklı savaşçının paralel dizilimine kadar devam ediyor. 5 savaşçılı oyun modunda ya inanılmaz zor bir macera var ya da kapıda bekleyecek olan çok oyunculu bir sosyal eğlence de mevcut.

Make Them... isimli oyun serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight, üstünüze fırlatılan ninja yıldızlarını kılıçlarla savurmanız gereken sade bir oyun. 5 karakteri aynı anda kontrol edebilmek için 5 farklı parmağınızla oyunu kontrol etmeniz mümkün. Aşırı zor buluyorsanız arkadaşınızın da size yardım etmesini isteyebilirsiniz.

Alper Çetiner

Make Them Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın çöp adam serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight becerilerinizi test eden ve bağımlılık yaratan bir oyun.

Ketchapp oyunlarına baktığımız zaman Make Them... isimli minimalistik oyunlar son zamanlarda dikkat çekmeye başladı. Bu seriye eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight isimli bu oyun yine minimalistik çizgiyi bozmayan alışılageldik duru ve renkli görsellerle sunulmuş bir oyun. Çeşitliliği gün geçtikçe artan çöpten adamların bu oyundaki macerası bu sefer size fırlatılan ninja yıldızlarını kılıçla savurmak. Ekranın yukarısında yer alan savaşçı için ekranın o bölgesine dokunup fırlatılan yıldızları yansıtmanız mümkün. Altında yer alan bir başka savaşçı yine olayın yaşandığı yere dokunmalısınız. Toplam 5 farklı savaşçıya kadar bölünebilen oyunda dilerseniz tek başına kıyasıya bir mücadele verirsiniz veya arkadaşlarınızdan gelen yardımla multiplayer bir eğlence yaratırsınız.

5 farklı karakteri tek başına yönetmek istiyorsanız 5 parmağınızla aynı anda kontrol seçeneğinizin olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak aşırı zorlayıcı bir tempoyla mücadele etmek durumundaysanız arkadaşlarınızdan yardım almak konusunda çekinmeyin.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make Them Jump

    Make Them Jump, birden fazla karakteri aynı anda yöneterek farklı engellerin üzerinden atlamanız gereken heyecanlı ve ücretsiz Android oyunudur.
  • Eat Them All

    Eat Them All, Android işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Slash Them All

    Zevkli dakikalar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Stickman Archer Fight

    Stickman Archer Fight, Android telefonda oynayabileceğiniz iki kişilik ok atma oyunu.
  • Make More APK

    Make More APK, kendi fabrikanızı yönettiğiniz iş simülasyonu oyunu. İş simülasyonu oyununu Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Fight Club Revolution Group 2

    Fight Club Revolution Group 2, farklı karakterler barındıran ve derin kişiselleştirme seçenekleri bulunan Android için geliştirilmiş bir dövüş oyunudur.
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!