Make7! Hexa Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.

Make7! Hexa Puzzle, mobil oyun dünyasında herkes tarafından tanınan oyun firması BitMango tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz Make7! Hexa Puzzle ile eğlenceli ve heyecanlı bir oyun deneyimi yaşayacağınızı söyleyebilirim. Her yaştan insana hitap ettiğinden ötürü de oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim. 

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız son zamanlarda çok başarılı yapımların ortaya çıktığını belirterek söze başlayalım. Mesela LOLO oynadıysanız ne kadar basit bir kurguya ve zeka gerektirdiğine şahit olmuşsunuzdur. Make7! Hexa Puzzle'da buna benzer oyunlardan biri ve arı peteğini andıran platformda rakamları bir araya getirerek en yüksek skoru elde etmeye çalışıyorsunuz. Mesela üst üste üç adet 1 sayısını koyduğunuzda 2 rakamına ulaşıyorsunuz ve nihai ulaşabileceğiniz en yüksek rakam 7 oluyor. Ayrıca 7'ye ulaştıktan sonra "Lucky" denen bonustan da faydalanabilirsiniz. 

Son derece keyifli bir oynanışa sahip Make7! Hexa Puzzle'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Oldukça minimal grafiklere sahip olması, her yaşa hitap etmesi ve beceri gerektirmesi nedeniyle denemenizi mutlaka öneririm.

NOT: Oyunun boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Make7! Hexa Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
58.6 MB DOSYA BOYUTU

Make7! Hexa Puzzle, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.

Make7! Hexa Puzzle, zorlu, eğlenceli ve heyecanlı bir bulmaca oyunu arayanların hoşuna gidecek bir yapım olmasıyla dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, birbiriyle benzer olan rakamları üst üste getirerek ilerleyeceğiz ve nihai rakam 7'ye ulaşmaya çalışacağız. Son derece keyifli bir oynanışı olan Make7! Hexa Puzzle'ı herkesin oynamasını öneririm. Şimdi biraz daha yakından bakalım.

Make7! Hexa Puzzle Nasıl Oynanır?

  • Çıkan numaraları altıgen platforma sürükleyin
  • En yüksek rakam 7'ye ulaşmak için sayıları birleştirin
  • Altıgen blogu döndürerek işinizi biraz da olsa kolaylaştırın

Yükledikten sonra kolay bir şekilde öğrenebileceğiniz Make7! Hexa Puzzle'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Rahatlatan ses efektleri, minimal grafikleri ve bir bulmaca oyununda aradığınız tüm özelliklere sahip olan bu oyunu denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Hexa Jigsaw Puzzle

    Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.
  • Pipe Lines: Hexa

    Pipe Lines: Hexa'da zorlu ve keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi bizleri bekliyor.
  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hexa Blast

    Hexa Blast, Andorid cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Star Link : HEXA

    Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.