MAKEAPP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Dilediğiniz yüze anında makyaj uygulayın ya da makyajı silin.

MAKEAPP, nöral ağ teknolojisinden faydalanan makyaj uygulaması olarak Android platformunda öne çıkıyor. Dilediğiniz kişinin portre fotoğrafı üzerinde oynama yapmanıza (makyajlı ve makyajsız) izin veren Android uygulaması, tamamen ücretsiz.

Mobil platformda birçok makyaj yapma uygulamasına denk gelebilirsiniz ancak MAKEAPP, diğerlerinden oldukça farklı çalışıyor. Apple, Samsung, Huawei ve daha pek çok sektörün önde gelen isimlerinin bahsettiği nöral ağ teknolojisinin mobil uygulamalara nasıl yansıyacağını düşünürken karşımıza çıkan MAKEAPP, makyajsız birine makyaj uygulamanızı, makyajlı birini de makyajsız haline çevirmenizi sağlıyor.

Tanıtım görselleri ve videoları etkileyici ancak gerçek kullanıcı deneyimine baktığımızda en azından bayanlar arasında uygulama dediğini yapmıyor. Bu noktada taktiri siz değerli ziyaretçilerimize bırakıyoruz. Yorum bölümünden aldığınız sonuçları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

MAKEAPP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

İstediğiniz kişinin makyajsız ve makyajlı halini anında görün.

MAKEAPP, Apple’ın üzerinde durduğu nöral ağ teknolojisinden yararlanan etkileyici bir makyaj uygulaması. Herhangi bir fotoğraf veya videodaki kişiye tek dokunuşla makyaj uygulama şansı veren ücretsiz iPhone uygulamasının kullanımı da oldukça basit.

Mobilde denk geldiğim en iyi makyaj uygulaması diyebileceğim MAKEAPP, şaşırtıcı sonuçları yapay zeka teknolojisi sayesinde veriyor. İster bir portre fotoğraf, isterseniz de bir videodaki kişi üzerinde makyaj uygulaması yapabiliyorsunuz. Klasik filtre uygular gibi yapıyorsunuz ancak yapay zeka (AI) sayesinde basit filtre uygulaması gibi görünmüyor.

İstediğiniz kişinin makyajlı ve makyajsız halini görmenizi sağlayan farklı bir uygulama MAKEAPP. Ne derece etkili? diye soracak olursanız tanıtım videosuna bakmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında