Malachai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Malachai mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Malachai sizi sandalyenizden hoplatacak sahnelere ağırlık veren bir mobil korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Malachai'de bir psikiyatristin yerine geçiyoruz. Oyunda bütün olaylar seçkin bir ailenin küçük çocuklarının herhangi bir iz bırakmasıyla başlıyor. Aile, çocukları kaybolduktan sonra bizimle iletişim kuruyor ve psikolojik destek alıyor. Fakat bir süre sonra ailenin tamamı ortadan kayboluyor ve polis bizimle iletişime geçerek araştırmaya dahil olmamızı istiyor. Biz de bu davetin üzerine ailenin evini ziyaret ediyoruz ve kaybolan insanların izlerini bulmaya çalışıyoruz.

Malachai'de terk edilmiş evi araştırırken ipuçlarını keşfetmemiz, bu ipuçlarını birleştirerek bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Fakat oyunda her an karşımıza farklı bir sürpriz çıkabiliyor. "Jump scare" olarak adlandırılan yöntemle oyuncuları korkutan oyunda aniden karşımıza korkunç sahneler çıkabiliyor. Bu da kalp atışlarımızı bir anda yükseltiyor ve adrenalin salgılatıyor.

Güzel grafiklere sahip olan Malachai, kulaklıklarla oynandığında daha da iyi bir atmosfer sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Malachai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Malachai mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Malachai eğer mobil cihazlarınız üzerinde ürpertici bir macera yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Malachai'de ortadan iz bırakmadan kaybolan bir ailenin izini bulmaya çalışıyoruz. Bu aile ilk olarak bir çocuklarını gizemli bir şekilde kaybediyor. Bu olaydan sonra bir psikiyatriste başvuran aile destek alıyor. Fakat bütün olaylar burada bitmiyor; çünkü küçük çocuğun ardından ailenin geri kalanı da ortadan kayboluyor. Polis, başlattığı soruşturmayı sonuçlandırabilmek ve aileyi bulabilmek içi daha önceden aileye destek veren psikiyatristten yardım istiyor. İşte biz de bu psikiyatristin yerine geçiyoruz.

Malachai'de kaybolan aileyi bulabilmek için bu ailenin evine yolculuk ediyoruz ve ipuçlarını topluyoruz. İzleri birleştirmek için terk edilmiş karanlık evde bir gece geçirmemiz gerekiyor. Fakat eve vardığımızda doğaüstü olaylarla karşılaşıyoruz ve işler karışıyor. Malachai, sabrımızı ve sinirlerimizi test eden bir oynanış sunuyor.

Malachai güzel grafiklere sahip. Oyundaki gerçekçiliği artırmak için oyunu kulaklıkla oynamanız tavsiye ediliyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu