Mama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Mama isimli bu uyuglamayı kullanarak çocuğuna oyuncak ve giyecek ürünleri satın alabilirsiniz.

Alışveriş yapmaktan hoşlanıyor musunuz? Cevabınız olumlu ise Mama’yı denemenizi tavsiye ediyorum. Yeni doğan, bebek ve çocuk ürünlerini indirimli olarak alabileceğiniz bu uygulama sayesinde sadece mobil cihazınız üzerinden beğendiniz ürünleri kapınıza getirtebilirsiniz. Alışveriş yapmak için vaktiniz yoksa bu uygulama size hem vakit kazandıracak hem de binlerce ürünü yerinizden hareket etmeden arama imkanı sunacak.

Uygulamayı başlattığımızda karşımıza farklı kategorilerde yer alan ürünler çıkıyor. Bu ürünlerin fiyatları hemen altlarında yer alıyor. İstediğiniz ve hoşunuza giden ürünleri seçip adresinize kargo ile gönderebilirsiniz. Ödemeyi kredi kartımız üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Bu sebeple kredi kartınızın olması gerekiyor.

Oyuncak, elektronik, giyim ve diğer kategorileri tek bir yere toplayan Mama, anne babaların hoşuna gidecek her özelliği sunuyor. Eğer siz de çocuğunuza yenir bir şeyler almak istiyorsanız Mama’yı kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Mama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
35.3 MB DOSYA BOYUTU

Mama, çocuklarınız için bir çok indirimli ürün satın alabileceğiniz ücretsiz bir iOS alışveriş uygulaması.

Mama, çocuk sahibi olan annelere özel olarak geliştirilen ve oldukça güzel bir şekilde hizmet veren bir iOS alışveriş uygulaması.

Yeni doğmuş olan bebekleriniz dahil küçük yaştaki çocuklarınız için yüzlerce ürün satın alabileceğiniz alışveriş uygulamasının en önemli özelliği ise tüm ürünlerin yüzde 50'den başlayan inidirim oranlarına sahip olması.

Uygun fiyatlar ile çocuklarınıza hem hediye hem de ihtiyaçlarını alabileceğiniz Mama uygulaması adından da anlayacağınız üzere annelere özel bir uygulama.

Avrupa ve Amerika'da oldukça popüler olan uygulama üzerindeki tüm ürünler direk olarak üreticilerden alındığı için fiyatları çok uygun.

Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize yükledikten sonra yüzlerce bebek ve çocuk giyim ürünleri arasında gezinti yaparak en beğendiklerinizi alabilirsiniz. Yurtdışından geleceği için gümrükle ilgili bilgileri topladıktan sonra alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü belirli bir tutarın üzerinde yapacağınız yurtdışı alışverişlerinde gümrüğe takılma riskiniz bulunuyor.

Eğer çocuğunuz için giyim ürünleri almak istiyorsanız Mama uygulamasını ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirerek mutlaka göz atın derim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kolaymama

    Kolaymama uygulamasıyla evcil hayvanlarınıza mama ve diğer ürünleri Android cihazlarınız üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.
  • COOKING MAMA

    COOKING MAMA'da malzemeleri kullanarak lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz.
  • Mama Hawk

    Gökyüzünü yönetin, yavruları besleyin ve avınızı sürpriz yaparak yakalayın.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!