Man Vs. Missiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Havada süzülerek füzeleri yok ediyorsunuz

Man Vs. Missiles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda füzeleri engelleyerek yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Benzersiz kurgusuyla karşımıza çıkan oyunda havada süzülerek füzeleri yok etmeye çalışıyorsunuz. 30 farklı zorlu seviyeye sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve tüm tehditleri kısa sürede ortadan kaldırmalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Oldukça kolay kontrollere sahip olan oyunda uçağı kontrol etmekte zorlanmıyorsunuz. Sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken oyunda dikkatli olmalısınız. Renkli görselleri ve animasyonlarıyla da ön plana çıkan oyunu mutlaka denemelisiniz. Oyunda farklı uçakları kontrol edebileceğiniz gibi bir takım özel güçlerin sahibi de olabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceği türden bir aksiyon oyunu olan Man Vs. Missiles, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Man Vs. Missiles oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Man Vs. Missiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu

Man Vs. Missiles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon ve macera oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda füzeleri yok ederek ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olan Man Vs. Missiles, uçakları kontrol ederek füzeleri yok ettiğiniz bir oyundur. Havada parandeler atabileceğiniz ve aksiyon dolu hareketlere girişebileceğiniz oyunda füzeleri en kısa sürede yok etmeli ve tüm tehditleri ortadan kaldırmalısınız. Zorlu bölümlerin de yer aldığı oyunda elinizi çabuk tutmalısınız. 30 farklı seviyeye sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda sürükleyici bir deneyim yaşıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisi de bir hayli yüksek olan oyunda farklı uçakları kontrol edebiliyorsunuz. Bir takım özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda aksiyon ve maceraya doyuyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Man Vs. Missiles'i mutlaka denemelisiniz. Man Vs. Missiles sizleri bekliyor.

Man Vs. Missiles oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Missiles!

    Missiles! oyunu ile mobil cihazlarınızda arcade oyun tarzının keyfini çıkarın. Bakalım en yüksek skora ulaşan pilot olabilecek misiniz?
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Arkanoid vs Space Invaders

    Arkanoid vs Space Invaders, SQUARE ENIX'in Android platformunda çıkardığı arcade oyunu.
  • Cannon Man

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Snipers vs Thieves

    Snipers vs Thieves, hırsızlarla keskin nişancıları karşı karşıya getiren mobil aksiyon oyunu.
  • Cats vs Pigs: Battle Arena

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu