MapQuest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

MapQuest uygulamasıyla Android cihazlarınızı kullanarak gitmek istediğiniz yerlere kolayca ulaşabilirsiniz.

MapQuest uygulamasıyla Android cihazlarınızı kullanarak gitmek istediğiniz yerlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Güncel uydu görüntüleri ve canlı vektör haritaları sunan MapQuest uygulaması, sesli navigasyon özelliğiyle gitmek istediğiniz yerlerde yol boyunca size rehberlik ediyor. Alternatif güzergah seçenekleri ve gerçek zamanlı trafik koşulları ile trafikte sıkışıp kalmadan hızlı bir şekilde varış noktanıza ulaştıran uygulamada, sıkça uğradığınız yerleri favorilerinize ekleyerek daha kolay yol tarifi de alabilirsiniz.

Restoranlar, barlar, benzin istasyonları, oteller gibi favori kategorilerde yakınlardaki noktaları size bildiren uygulamada, yakınınızdaki otellere uygulama üzerinden rezervasyon da yapabiliyorsunuz. Eğer yurt dışında yaşıyorsanız, yine MapQuest uygulaması üzerinden OpenTable ve GrubHub aracılığıyla yemek siparişlerinizi de verebilirsiniz. Yakınınızdaki benzin istasyonlarının fiyatlarını karşılaştırma, yerel hava durumu, arabanızdaki arızalar için yol yardımı çağırma gibi birçok faydalı özellik sunan MapQuest uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

MapQuest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS için geliştirilmiş olan Map Quest uygulaması sesli ve anlık navigasyon bilgileri sunuyor. MapQuest uygulaması tamamen ücretsiz.

iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı bir navigasyon uygulaması olan MapQuest, navigasyon bilgilerini anlık ve sesli olarak kullanıcıya sunuyor. Navigasyon bilgilerinin yanında anlık olarak trafik bilgisi de sunabilen uygulama, trafiğe yakalanma riskinizi de azaltıyor. Bulmak istediğiniz bir yer, restoran veya gitmek istediğiniz mekanları uygulama üzerinden arayarak bulabiliyorsunuz. Uygulama bulunan bu mekanlar hakkında size konum bilgisi dışında, telefon numarası, özellikleri ve tarihçesini de veriyor.

MapQuest uygulaması eğer çevrenizde benzinlikler var ise size fiyatlarını aktarabiliyor. Bunun dışında girmemeniz gereken bir yol var ise veya yanlış bir yere döndüğünüz zaman uyarı da veren uygulama, trafik kurallarında sizi sıkı bir şekilde uyarıyor. Sistem gereksinimlerini fazla tüketmeyip pil ömrünü de uzatan uygulamanın en güzel yönü ise tamamen ücretsiz olması. 

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü, Android cihazınız ile birlikte yollardayken size bir çok konuda yardımcı olabilecek ücretsiz ve yeni yol asistanı uygulamasıdır.
  • Navigation Shortcut

    Navigation Shortcut uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdaki navigasyon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.
  • ABB Trafik

    ABB Trafik, Android kullanıcıları için hazırlanan, Ankara'nın trafik durumunu kontrol edebileceğiniz bir mobil uygulamadır.
  • WheeLog!

    Engelli insanlara yardımcı olan bir mobil uygulama
  • FlightHero

    FlightHero uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizden dünyadaki tüm uçuşları takip edebilmenize yardımcı oluyor.
  • Kaybolmak Yok

    Kaybolmak Yok, olası kaybolmalarda ve yer aramalarda yardımcı olabilecek konum tabanlı mobil uygulama.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.