Marble Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Marble Duel, top eşleştirme oyununu çok daha güzel bir hale getirip adeta bir macera oyununa çeviren eğlenceli bir Android oyunu.

Marble Duel, bulmaca oyunları kategorisinde yer almasına rağmen aslında top eşleştirme oyunu olan bu oyunda amacımız farklı canavarların gönderdiği karışık renkteki topları kendi renkleriyle eşleştirip yok etmek ve oyunda sahip olduğumuz büyücüyü geliştirmek.

Bu tür oyunların atası diyebileceğim Zuma'ya benzerliğiyle öne çıkan Marble Duel, grafik kalitesi açısından ücretsiz bir oyuna göre gayet iyi. Ayrıca oynanış sırasında da herhangi bir problem yaşamadım.

Oyunda sahip olduğunuz büyücüyü geliştirip güçlendirirken, aynı zamanda büyücünün sahip olduğu büyüleri de güçlendiriyorsunuz. Böylelikle yüzlerce bölüm ve farklı canavarlara karşı daha rahat savaşabiliyorsunuz. El becerilerinize güveniyorsanız Marble Duel'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Marble Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
99.4 MB DOSYA BOYUTU

Marble Duel standart bulmaca oyunlarına RPG öğeleri katarak oyun zevkini katlıyor ve ortaya benzersiz bir yapım çıkartıyor.

Marble Duel hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde keyifle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna girer girmez Zuma’dan ilham aldığını anlıyoruz. Fakat Marble Duel ilgi çekici bir hikaye ve savaş unsurlarını bir araya getirerek ortaya orijinal bir yapım çıkartıyor.

Oyunda karşılıklı düellolara katılıyor ve bilyeleri eşleştirerek karşı taraftaki oyuncuyu yenmeye çalışıyoruz. Buna ek olarak karakterimizi geliştirebiliyor oluşumuz da hoşumuza giden yönler arasında oldu. Sahip olduğumuz karakteri ve büyüleri upgrade ederek düşmanlarımızın karşısına daha donanımlı bir şekilde çıkabiliyor ve onları bu sayede daha kolay bir şekilde yenebiliyoruz.

Karakterlerin, bölümlerin diğer modellemelerin tasarımı bizden tam puan aldı. Oyunun gerçekten üzerine düşünülmüş ve ortaya kaliteli bir şeyler çıkartabilmek için emek verilmiş. Facebook desteği de sunan Marble Duel’da arkadaşlarınızı da bu maceraya davet edebilirsiniz. Genel olarak Marble Duel çok orijinal bir fikir üzerine kurulu olmasa da sunduğu ilginç detaylarla işi başka bir boyuta taşıyor. Eğer bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Marble Duel’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marble Legend

    Marble Legend aynı renkteki bilyeleri eşleştirmeye çalıştığımız keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.
  • Marble Mania

    Marble Mania, android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Dragon Marble Crusher

    Dragon Marble Crusher keyifli bir renk eşleştirme oyunudur
  • Marble Blast

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Math Duel

    Math Duel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Duel - Puzzle Wars PvP

    PvP bulmaca savaşları
  • Marble Clash

    Marble Clash, misket (bilye) oyununu mobil cihazlarda oynamamızı sağlıyor. Marble Clash, Android Google Play'de!