Marble Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME

3 boyutlu ve zengin bir dünyada kontrol ettiğiniz meşe ile Marble Mountain platform becerinizi ve reflekslerinizi heyecanlı sınavdan geçiriyor.

Genelde konsolların online mağazalarında rastlayacağınız kalitede bir oyun olan 3 boyutlu bir platform oyunu olan Marble Mountain, Lightning Rock yapımı sıradışı bir oyun olarak göz kamaştırıyor. 3 boyutlu mekanda platform oyunlarının tadını çıkartanlara harika görseller, daha da güzel bölüm tasarımları sunan bu eğlenceli oyun, mobil oyunda oynanabilirlik konusunda da başarılı bir performans sergiliyor. Karşınıza çıkan tuzaklardan kurtulmanız gerekirken kontrol etmiş olduğunuz meşe ile bölümlerin keşfetmekle bitmeyen alanlarında dolaşıyor olacaksınız.

Lightning Rock, pek az oyun yapımcısı kadar iddialı bir şekilde bu oyunu Android, iOS ve Windows Phone için aynı anda çıkartma kararı alarak ne kadar geniş bir kitleye hitap etmek istediğini belirtmek ister gibi. Ücretsiz olarak indirilen bu Marble Mountain, farklı türden bir oyun keyfine açık olan bağımsız oyun üreticilerine destek veren herkesin kapılarını açmasını tavsiye ettiğim bir çalışma. Sıradışı grafiklerin haricinde ekranınızı sallayarak gerçekleştirdiğiniz kontroller ve yüksek zorluk ayarı da sizi her defasında aynı heyecanla yükleyecek şekilde tasarlanmış.

Alper Çetiner

Marble Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

3 boyutlu ve zengin bir dünyada kontrol ettiğiniz meşe ile Marble Mountain platform becerinizi ve reflekslerinizi heyecanlı sınavdan geçiriyor.

Mobil platformlarda az rastlanır olan, hatta daha çok konsolların online mağazalarından bulmayı umacağınız kalitede bir oyun olan Marble Mountain hem 3 boyutlu bir platform olarak göze çarpıyor hem de olağanüstü iyi grafikleri ve uzunca düşünülmüş bölüm tasarımlarıyla takdirleri hakkeden bir iş çıkartıyor. Mobil bir cihaz için beklentileri fazlasıyla karşılayan bu oyun aynı zamanda benzersiz bir ürün olarak denenmesi gereken bir oyun heyecanı sunuyor. Temel olarak yapmanız gereken şey, karşınıza çıkan engellerden kurtulmaya çalışmak olsa da titizlikle düşünülmüş alternatif rotalar ve engin bir dünyada kendinizi kaybedip kaşif ruhunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Oyunu yapan Lightning Rock ekibi, pek az oyun üreticisinin yapmış olduğu kadar iddialı bir sunum çıkararak oyunu Android, iOS ve Windows Phone için çıkarmayı başarıyor. Şu hamleden bile üreticilerin ellerindeki üründen ne kadar emin olduklarını anlamak mümkün. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Marble Mountain, başka oyunlara benzemeyen bir deneyim arayanlar için ve bağımsız oyun üreticilerinin dünyasına girmek isteyenlere zengin bir dünya sunabilen bir oyun. Sıradışı görsellerini bir kenara bırakacak olursak ekranı sarsarak gerçekleştirebileceğiniz kontroller harikulade. Zorluk ayarıyla da meydan okuyan bu oyun sizi sarmaladı mı ekrandan kopmanız oldukça zor olacak.

Alper Çetiner

Marble Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

3 boyutlu ve zengin bir dünyada kontrol ettiğiniz meşe ile Marble Mountain platform becerinizi ve reflekslerinizi heyecanlı sınavdan geçiriyor.

Lightning Rock isimli oyun üreticileri cesur bir adım atarak Android, iOS ve Windows Phone için eş zamanlı çıkan Marble Mountain isimli bu oyunu çıkarmayı başarıyorlar. Bu hamleden yola çıkarak ne kadar iddialı olduklarını belitmek isteyen ekip 3 boyutlu harikulade bir platform oyunu yaratmış olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Başarılı görselleri ve daha da iyi olan bölüm tasarımları sayesinde sizi engin bir dünyanın beklediğini belirtmekte fayda var. Temel olarak sizden istenen şey önünüze çıkan engellerden kurtularak yola devam etmek. Ama yol deyip geçmemekte fayda var. O kadar çok farklı rota var ki, oyunu oynarken seçeceğiniz alternatif yönler hem size farklı bir oyun deneyimi sunacak hem de kaşif ruhunuzu doyuracak bir sürü opsiyon önünüze serili olacak.

Ücretsiz olarak oynanabilen ve başka oyunlara benzemeyen bir deneyim sunan Marble Mountain, bağımsız oyun üreticilerinin dünyasına dalmak isteyenler için ideal bir çalışma olarak öne çıkıyor. Öte yandan Windows Phone kullanıcıları olarak diğer platformlarala eş zamanlı bir şekilde bir oyuna kavuşmanın mutluluğunu bir Windows Phone kullanıcısı olarak ben de sizinle paylaşıyorum. Kontrolleride cihazınızın hız ölçerini de kullanıp ekranı sarsabileceğinizi belirtmekte de fayda olacağını düşünerekten görselleriyle öne çıkan zengin ve 3 boyutlu bir dünya arayanlara bu oyunu kaçırmamalarını öneriyorum.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Marble

    The Marble, Android platformu için geliştirilen bir beceri oyunudur.
  • Marble Clash

    Marble Clash, misket (bilye) oyununu mobil cihazlarda oynamamızı sağlıyor. Marble Clash, Android Google Play'de!
  • Mountain Goat Mountain

    Mountain Goat Mountain güzel görünüme sahip bir mobil beceri oyunudur
  • Skiing Yeti Mountain

    Skiing Yeti Mountain kolay oynanabilen ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Down The Mountain

    Down The Mountain eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Marble Heroes

    Marble Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Marble Legend

    Marble Legend aynı renkteki bilyeleri eşleştirmeye çalıştığımız keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Dragon Marble Crusher

    Dragon Marble Crusher keyifli bir renk eşleştirme oyunudur