March of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
8,019 TOPLAM İNDİRME
332 MB DOSYA BOYUTU

March of Empires, detaylı görselleri ve içeriğiyle dikkat çeken online savaş - strateji oyunu ve Gameloft imzasını taşıyor.

March of Empires, Gameloft’un mobil ve bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz sunduğu son strateji oyunu. Online olarak oynanabilen savaş – strateji oyununda üç büyük klikten biri oluyor ve toprakları ele geçirerek krallığımızı günden güne büyütüyoruz.

March of Empires da Gameloft’un her oyunu gibi Türkçe dil desteğiyle geliyor ve yine etkileyici görsellerle karşı karşıyayız. Oyunu ilk açtığımızda kısa bir yükleme ekranın ardından klik seçmemiz isteniyor. Kral, Çar ve Sultan kliklerinden Kralı seçerek ordumuz şövalyelerden, Çarı seçersek at sırtından hiç düşmeyen savaşçılardan, Sultanı seçersek te mızraklı savaşçılardan oluşuyor. Klasik olarak her kliğin güçlü ve zayıf yönleri var. Klik seçimini yaptıktan sonra kalemizin içerisine giriyoruz. İlk etap tabii ki oyunun gidişatını öğretmeye yönelik. Üniteleri nasıl kuracağımızı, birliklerimizi nasıl geliştireceğimizi, nasıl savaşacağımızı öğreniyoruz. Öğrenim bölümünü tamamladıktan sonra yardımcımız oyundan çekiliyor ve bizleri düşman ordularıyla baş başa bırakıyor.

Oyun basit bir savaş oyunundan ötesi diyebilirim. Sadece görseller değil içerik te detaylı hazırlanmış. Ele geçirdiğimiz bölgeler, savaşta kaybettiğimiz birlikler, zaferlerimiz, ekonomimiz, ordumuzun durumu, profilimiz gibi tüm detaylara ulaşabiliyoruz. Ayrıca online tabanlı bir oyun olduğundan en iyi imparatorları istatistikleriyle birlikte görebiliyor ve dilersek onlarla birlik olup gücümüzü artırabiliyoruz. Savaş tarafında da aynı durum geçerli. Savaşa katılmadan önce karşı karşıya ekranının gelmesi, savaş sonunda zafer çığlıklarının atılması, savaş başlamadan diyaloga girilmesi gibi oyunu benzerlerinden farklı kılan çok detay var. Oyunun tamamen Türkçe olması ise harika olmuş.

Erkan Calp

March of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,047 TOPLAM İNDİRME
504 MB DOSYA BOYUTU

March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur

March of Empires online altyapıya sahip olan ve zengin bir içeriği beraberinde getiren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan March of Empires, mobil oyunlarda bir hayli tecrübeye sahip Gameloft tarafından geliştirilmiş bir oyun. March of Empires'da 3 farklı ulusun dünya hakimiyeti için girdiği mücadele konu alınıyor. Oyunda bu uluslardan birini seçebiliyorsunuz ve özel birimlerini, binalarını ve yeteneklerini kullanabiliyorsunuz. Çöl Sultanları doğu medeniyetini temsil ediyor. Dağlık Bölge Kralları ise dinlerine bağlı ve onurlu şövalyeleri temsil ederken Kuzeyli Çarlar kurnazlıkta usta Slav medeniyetini temsil ediyor. Bu taraflardan birini seçtikten sonra kendi başkentimizi inşa ediyoruz ve kaynak toplayarak ordumuzu geliştirmeye başlıyoruz.

March of Empires'da bölge bölge fetih yaparak topraklarımızı geliştirmekteyiz. Fethettiğimiz bölgeler bize bonuslar kazandırabiliyor. Özel ticaret merkezleri, ambarlar ve tapınaklar inşa ederek kaynak ve avantaj kazanabiliyoruz. Oyunda diğer oyuncularla ittifak kurabilir ve ortak bir şekilde savaşabilirsiniz.

March of Empires'da bir yandan düşman topraklarına saldırırken bir yandan da kendi topraklarımızı savunmamız gerekebiliyor. Savaşlarda kullanacağımız taktikleri biz belirliyoruz ve bu da savaşların kaderini tayin ediyor. Güzel grafiklerle donatılmış March of Empires strateji oyunu seven oyuncuların keyifle oynayabileceği bir oyun.

Can Erdil Şentürk

March of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
301 MB DOSYA BOYUTU

March of Empires online alytapıya sahip bir mobil strateji oyunudur

March of Empires yayınladığı başarılı mobil oyunlarla tanıdığımız Gameloft tarafından geliştirilmiş yeni bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan March of Empires sahip olduğu online altyapı ile oyuncuların ittifaklar kurarak savaşmalarına imkan tanıyor. March of Empires'da 2 farklı ulustan birini seçenilme olanağına sahibiz. Bu uluslar farklı mimari yapılara, farklı askeri birimlere ve farklı savaş taktiklerine sahipler. Dağlık Bölge Kralları dinine bağlı şövalyeleri, Kuzeyli Çarlar kurnaz Slav hükümdarlarını, Çöl Sultanları ise doğu medeniyetini temsil ediyor. Tarafımızı seçtikten sonra ulusumuzun başkentini inşa ediyoruz ve savaş hazırlıklarına başlıyoruz.

March of Empires'da askeri birimlerimizi üretebilmek için kaynak toplamamız gerekiyor. Bu iş için ticareti kullanabileceğimiz gibi fetih stratejisiyle ele geçirdiğimiz bölgelerdeki kaynaklara sahip olabiliyoruz. Topraklarımızda ticaret merkezleri, tapınaklar ve ambarlar kurarak ekonomimizi ayakta tutuyoruz.

March of Empires'daki savaşlarda ordumuzun izleyeceği taktiği biz belirliyoruz. Oyun içerisinde diğer oyuncularla diplomatik ilişkiler kurabiliyor ve sohbet edebiliyorsunuz. Tatmin edici bir görsel kaliteye sahip March of Empires uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

March of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
363 TOPLAM İNDİRME
312 MB DOSYA BOYUTU

March of Empires, Gameloft'un Türkçe online oynanabilir olan yeni strateji oyunu.

March of Empires, Gameloft’un Türkçe dil desteğiyle gelen yeni online strateji oyunu. Bölgeleri tek tek fethederek en güçlü krallık olduğumuzu göstermeye çalıştığımız oyunda tek başımıza mücadele verebildiğimiz gibi güçlü ordularla ittifak kurup yenilmez olmanın tadına da varabiliyoruz.

Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkan March of Empires oyununda Kral, Çar ve Sultan adını taşıyan üç klik yer alıyor. Her kliğin kendine has güçlü ve zayıf noktaları bulunmakta. Kudretli şövalyelerden oluşan Kral, mızraklı savaşçılardan oluşan Sultan ve kendilerini at sırtında savaşmaya adamış korkusuz Çar, seçebildiğimiz klikler arasında. Unvanımızı seçtikten sonra harita seçimi yapmadan doğrudan kalemize giriş yapıyoruz. İlk etapta binaları nasıl kuracağımızı anlatan bir yardımcımız var. Onun direktifleri doğrultusunda savunma ve saldırı ünitelerimizi tanıyoruz. Bir müddet sonra yardımcımız bizi düşman birlikleriyle baş başa bırakıyor. Artık kimseden emir almıyor, kendi stratejilerimizi uygulamaya başlıyoruz.

Animasyonlarla süslenmiş detaylı haritalarda bizlere görsel bir şölen suan March of Empires’ta savaşma ruhu çok başarılı yansıtılmış. Savaş esnasında diğer oyuncularla etkileşimde bulunarak düşmanımızı dört bir koldan alt etmenin hazzını yaşayabiliyoruz. Tabii ki ittifak harbine katılabilmenin yanında teş başımıza da güçlü olduğumuzu göstermenin yolu var.

Atlılar, mızraklı savaşçılar, şövalyelerden oluşan ordularımızla aksiyondan hiç uzak durmadığımız oyunda bölgeleri fethederek ilerliyoruz. Her zafer sonrası topraklarımız genişliyor, hakimiyetimizi artırıyoruz. Dolayısıyla ilk başta bizi küçük gören birlikler bizden korkmaya başlıyorlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Empires II: Definitive Edition

    Age of Empires II: Definitive Edition (PC İndir): Tüm zamanların en iyi strateji oyunu yenilenmiş olarak karşımızda
  • Age of Empires: Definitive Edition

    Efsanevi strateji oyunu Age of Empires'ın yenilenmiş sürümü karşınızda!
  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Sparta: War of Empires

    Sparta: War of Empires, internet tarayıcınız üzerinden oynayabildiğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires Castle Siege, Windows 8 tablet ve bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilen popüler strateji oyunudur.
  • Age of Empires II HD

    Age of Empires II HD bilgisayar oyunları arasında klasik hale gelmiş bir strateji oyunudur.
  • Age of Empires Online

    Age of Empires Online serinin internet üzerinden çevrimiçi olarak oynanabilen ücretsiz gerçek zamanlı strateji oyunudur.