Maria Sharapova Official App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Maria Sharapova Official App, adından da anlayacağınız üzere başarılı ve güzel tenisçi Sharapova'nın resmi Android uygulaması.

Maria Sharapova Official App, sahip olduğu tenis şampiyonlukları kadar güzelliği ile de ön plana çıkan Maria Sharapova'nın resmi ve ücretsiz Android uygulaması. Sharapova'nın hayranları ile buluşmaısnı sağlayan uygulama sayesinde kendisi farklı konulr üzerinde hayranları ile canlı sohbet ediyor ve hatta zaman zaman video yayınları yapıyor.

Maris Sharapova hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz uygulama içerisinde Shadrapova'nın en sevdiği şarkıları ve çalma listelerini, hayata dair kişisel düşüncelerini, fotoğraflarını ve videolarını bulabiliyorsunuz. Daha da güzel Sharapova'dan ödüller kazanma şansı elde ediyorsunuz fakat uygulama ile tüm bunları yapabilmek için üye olmanız gerekiyor ve bu üyelik aylık ya da yıllık olarka ücret karşılığında alınıyor.

Eğer gerçek bir Maria Shapova hayranıysanız uygulamayı ücretsiz olarak indirip üye olarak onu çok daha yakından tanıyabilirsiniz.

Barış YANIK

Maria Sharapova Official App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
17.1 MB DOSYA BOYUTU

Maria Sharapova Official App, Sharapova'nın fotoğraflarına, videolarını ve hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz resmi iOS uygulaması.

Maria Sharapova Official App, tenis kortlarının şampiyonu ve çıkardığı sesler ile tanıdığımız güzel sporcu Maria Sharapova'nın resmi iOS uygulaması. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama içerisinde Sharapova ile ilgili istediğiniz hemen hemen her şeyi bulabiliyorsunuz fakat indirmek ücretsiz olmasına rağmen uygulamanın kullanımı için üyelik satın almanız gerekiyor. Üyeliği ister aylık isterseniz yıllık olarak belirlenen ücreti ödeyip alabilirsiniz.

Hayranlarına özel uygulama üzerinde canlı video yayını yapan Sharapova, aynı zamanda oldukça fazla sayıda fotoğraf ve videoyu da yine uygulama üzerinden paylaşıyor. Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi ise Sharapova'nın zaman zaman belirtilen konularda mesajlaşmaya gelmesi.

Tenisçi kimliği dışında iş kadını olan Sharapova, güzelliği ve başarısı ile göz kamaştırıyor diyebilirim. Siz de onun hayranlarındna biriyseniz bu uygulama ile onu daha yakından takip edebiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • FC Barcelona Official App

    FC Barcelona Official App, Barcelona kulübü için hazırlanarak Android telefon ve tablet sahiplerine sunulan resmi uygulama.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • The Football App

    The Football App, Android telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en kapsamlı futbol uygulamalarından bir tanesidir.
  • Real Madrid App

    Real Madrid App, İspanyol devi Real Madrid'in resmi kulüp Android mobil uygulaması.
  • HERCULES: THE OFFICIAL GAME

    HERCULES: THE OFFICIAL GAME ile Antik Yunan'a yolculuk yapıyoruz
  • SBK14 Official Mobile Game

    SBK14 Official Mobile Game, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • SBK15 Official Mobile Game

    SBK15 Official Mobile Game, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi motorsiklet yarışı oyunu.