MARVEL Avengers Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
285 TOPLAM İNDİRME

MARVEL Avengers Academy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunudur

MARVEL Avengers Academy oyun severlere Iron Man, Hulk ve Thor gibi kahramanlarla oldukça farklı bir süper kahraman hikayesine atılma imkanı veren bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan MARVEL Avengers Academy, klasik Marvel kahramanlarını Sims oyunlarındakine benzer bir yapıyla birleştiren bir yapım. Oyunda temel olarak kendi süper kahraman akademimizi kuruyoruz ve bu akademiyi geliştirmeye çalışıyoruz. Oyunumuzun hikayesi Hydra'nın Marvel süper kahramanlarına saldırmasıyla başlıyor. Kahramanlarımız da bu saldırılardan kurtulabilmek için kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin farkına varıyorlar ve bu nedenle Avengers Akademisi'ni inşa ederek eğitimlerine başlıyorlar. Biz de onlara eğitimlerini yürütmeleri için yardımcı oluyoruz.

MARVEL Avengers Academy'de akademiyi inşa ediyoruz, kahramanlarımızla bize verilen görevleri tamamlayarak onları geliştirmeye çalışıyoruz. Kahramanlarımızın genç hallerine tanık olduğumuz oyunda kahramanlarımız görevleri tamamladıkça yeni yetenekler kazanıyorlar. Bu yetenekleri ise düşmanlarımızla yaptığımız savaşlarda kullanabiliyoruz.

MARVEL Avengers Academy içerisinde kahramanlarımızın sosyal ilişkilerini ve arkadaşlıklarını da düzenleyebilmekteyiz. Oyun genel olarak göze hoş görünen animasyonlar ve grafiklerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

MARVEL Avengers Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

MARVEL Avengers Academy mobilk cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunudur

MARVEL Avengers Academy eğer kendi süper kahraman okulunuzu kurarak kahramanlarınızı yetiştirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir süper kahraman oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan MARVEL Avengers Academy'de Iron Man, Thor ve Hulk gibi kahramanlarımızın gençlik yıllarına tanık oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi Marvel kahramanlarının Hydra tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Bu da kahramanlarımızakendilerini yetiştirmeleri gerektiğini öğretiyor ve bu amaçla Avengers Academy adlı süper kahraman akademisi kuruluyor. Biz ise bu akademinin inşasını ve yönetimini üstlenerek kahramanlarımızın kendilerini geliştirmesini ve Hydra ile savaşacak yeterliliği kazanmalarını sağlıyoruz.

MARVEL Avengers Academy Sims benzeri bir sosyal yaşam simülasyonu olarak düşünülebilir. Oyunda kahramanlarımız ile farklı görevleri tamamlamaya, onlara yeni yetenekler kazandırmaya ve sosyal ilişkilerini düzenlemeye çalışıyoruz. Bu işleri tamamlayarak Hydra'ya karşı savaşıyoruz ve oyun boyunca ilerliyoruz. Oyundaki animasyonların oldukça başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.
  • Avengers Alliance

    Avengers Alliance, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Marvel karakterleri üzerine kurulu bir aksiyon oyunudur.
  • Driving Academy Reloaded

    Driving Academy Reloaded mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Driving Academy Simulator 3D

    Driving Academy Simulator 3D, gerçek kuralları dikkate alarak araba sürmeyi öğreten bir simülasyon oyunudur.
  • Driving School Academy 2017

    Driving School Academy 2017, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz sürüş simülasyonu (simülatörü) oyunu.
  • Hero Academy

    Hero Academy, oynadıkça bağımlısı olacağınız sıra tabanlı bir Android strateji oyunudur.
  • Khan Academy

    Ücretsiz online dersler, videolar, alıştırmalar Khan Academy Android uygulamasında!
  • Word Academy

    Word Academy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.