MARVEL Strike Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME

Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.

MARVEL Strike Force, süper kahramanların yer aldığı mükemmel ötesi grafiklere sahip bir mobil oyun. Örümcek Adam, Demir Adam, Elektra, Kaptan Amerika ve diğer Marvel karakterlerini bir araya toplayan yapımda dünyayı kurtarmak için süper kötülerle birlikte savaşıyoruz. Süper kahraman oyunlarını seviyorsanız, hemen Android telefonunuza indirin, çıktığında ilk oynayanlardan biri olun!

Süper kahraman oyunlarında genellikle iyilerin tarafında bulunmamıza izin verilir ve bizimle aynı seviyede kötü adamlar karşımızda yerlerini alır. MARVEL Strike Force’de aralarında Iron Man, Loki, Dr. Strange, Groot, Roket Rakun’un da bulunduğu süper kahramanların yanı sıra süper kötü adamları takımımıza alıp dünyanın dengesini alt üst etmeye çalışan Marvel evreninin en kötülerine karşı savaşıyoruz. Süper güçte kahramanlardan oluşan taburumuzu topladıktan sonra 5’e 5 savaşlara giriyoruz. Yalnız sıra tabanlı oynanış hakim. Yani süper gücünüzü üst üste kullanmamıza izin verilmiyor. Ayrıca karakterler üzerinde tam kontrol hakkına sahip değiliz. Sadece aksiyon tuşlarına dokunuyoruz. Buna rağmen oyun keyif verici.

Campaign dışında etkinlikler, görevler, meydan okumalar sunan yeni MARVEL oyunu, stratejinin öne çıktığı keyifli oynanış sunuyor. Görsel tarafta da “Bir mobil daha ne kadar gerçekçi olabilir?!” dedirtiyor. MARVEL oyunlarının hastasıysanız şimdi ön kayıt yaptırın, çıktığı gün oynamaya başlayın.

Erkan Calp

MARVEL Strike Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Süper kahramanlarla süper kötüleri bir araya getiren yeni Marvel oyunu

MARVEL Strike Force, süper kahramanların buluştuğu mobil oyunları seviyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Spider Man, Iron Man, Electra, Dr. Strange, Captain America ve daha nice Marvel karakterini bir araya gördüğümüz oyun, süper kahramanlarla süper kötüleri yan yana getirerek klasiğin dışına çıkıyor. Süper güçte iyilerle kötüler Marvel evreninin en büyük kötü adamlarını ortadan kaldırmak içini güçlerini birleştiriyor.

Marvel karakterleri içeren süper kahraman oyunları arasından iyilerle kötüleri aynı safta tutmaya zorlayarak farklılık yaratan MARVEL Strike Force, aksiyondan ziyade stratejinin ön plana çıktığı rpg türünde bir mobil oyun. Demir Adam, Örümcek Adam, Elektra, Kaptan Amerika, Groot, Roket Rakun, Loki ve daha saymakla bitmeyecek süper güçte karakterler taarruza karşı koymak için birlikte çarpışıyor. Süper kahramanlar ve süper kötü adamlardan oluşan yenilmez taburunu oluşturup Marvel evreninin en acımasız kötülerine karşı mücadele ediyorsunuz.

Beşerli savaşlar dışında görev odaklı ilerleme, hikaye modu, meydan okumalar, etkinlikler gibi çeşitli modlar mevcut. Detaylı, capcanlı grafikleriyle kendisine çeken Marvel oyununun tek beğenmediğim yanı; sıra tabanlı oynanış stili sunması oldu. Süper kahramanların güçlerini aynı anda kullanamıyorsunuz. Kombolar var fakat karşılıklı soluksuz dövüş sahneleri yaşanmıyor. Bunun dışında mükemmel ötesi bir Marvel oyunu karşımızda. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olması şaşırtıcı!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Shining Force Classics

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.
  • Diosa Force: Salvation

    Krallığınızı yıkımdan kurtarın!
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.