Marvel Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
433 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda çizgi roman okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Marvel Unlimited, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır. Fakat ücretsiz olması sizi yanıltmasın zira isminden de anlaşıldığı üzere sınırsız erişim sunan uygulama üyelik sistemiyle çalışıyor.

Basılı kitaplara onlarca lira vermek istemiyorsanız ve dijital kopyaları benim için yeterli diyorsanız bu uygulama tam size göre. Diğer uygulamalar her ne kadar bazı ücretsiz içerikler sunsalar da tam bir çizgi roman fanıysanız bunu daha çok beğeneceğinizi düşünüyorum.

Uygulama sayesinde aylık 20 liradan başlayan ücretlerle sınırsız üye olabileceğiniz uygulama ile çeşitli çizgi romanlara erişim sağlayabilirsiniz. 15 binden fazla dijital baskının bulunduğu uygulamada üyelik çeşidine göre erişilen içerik miktarı da değişiyor.

Akıllı panel teknolojisi sayesinde çevrimdışıyken bile çizgi romanları okuyabileceğiniz uygulamayı indirip arşivdeki ücretsiz içerikleri deneyebilirsiniz. Ardından da uygulamayı beğenirseniz üyelik satın alabilirsiniz.

Eğer siz de sıkı bir çizgi roman hayranıysanız bu uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Marvel Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
58.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda çizgi roman okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Çizgi roman fanlarının en sık takip ettiği ve dünyaca en popüler çizgi roman yayıncılarından birisi Marvel. Marvel, Iron Man, Spider Man, Captain Amerika ve daha pek çok dünyaca ünlü karakterin yaratıcısı firma. Artık filmlere de el atmış olan bu firmanın mobil uygulamaları da mevcut.

Eğer sıkı bir çizgi roman hayranıysanız ve sürekli kitaplara onlarca lira ödemekten sıkıldıysanız bunun bir alternatifi de dijital baskılarını satın almaktır. Çünkü hem daha ucuz hem de erişimi daha kolaydır.

Marvel Unlimited uygulaması da bu amaçla geliştirilmiş. Dijital olarak çizgi romanların baskılarına sınırsız erişim sağlayabileceğiniz bu uygulama üyelik sistemiyle çalışıyor ve üyelikler aylık 20 liradan başlıyor.

Farklı üyelik tiplerinin farklı özellikleri olduğu uygulama ile 15 binden fazla dijital çizgi romana erişebiliyorsunuz. Ayrıca akıllı panel teknolojisi ile internet bağlantısı olmasa bile çevrimdışı olarak okumaya devam edebiliyorsunuz.

Eğer siz de çizgi roman okumayı seviyorsanız bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Man APK

    Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!
  • Marvel Comics

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz çizgi roman uygulamasıdır.
  • Hapi VPN Safe Unlimited Proxy

    Hapi VPN Safe Unlimited Proxy, Android için tamamen ücretsiz ve sınırsız bir VPN uygulamasıdır.
  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Flight Unlimited 2K16

    Flight Unlimited 2K16, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi uçuş simülatörü oyunu.
  • Unlimited Free VPN

    Unlimited Free VPN ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir mobil VPN uygulamasıdır
  • Unlimited Screen Recorder

    Unlimited Screen Recorder ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran kayıt uygulamasıdır
  • Streets Unlimited 3D

    Streets Unlimited 3D, size verilen görevleri yapmanızı ve şehirde araba sürmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.