Marvel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

Marvel, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz tasarım ve prototip yapabilmenize olanak veren bir üretkenlik uygulamasıdır.

Marvel, akıllı cihazlarınızda tasarım ve prototip hazırlayabileceğiniz harika bir üretkenlik uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulamada, aklınıza gelen fikirleri bir kalem yardımıyla uygulamada çizebilir ve fikirlerinizin görsel dökümünü ortaya çıkarabilirsiniz. 

Marvel, telefonunda uygulama tasarlamak isteyenlerin mutlaka kullanması gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Girişimcilerin, tasarımcıların, UX designerların, öğrencilerin ve hızlı bir şekilde fikirlerini müşterileriyle veya ekip arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenlerin prototip oluşturmalarına yardımcı olan uygulamada, skeçleri, maketleri, wireframe'leri ve fikirleri test edebilir, 3 adımda prototiplere dönüştürebilirsiniz. Kağıtlara çizdiğiniz şablonları Dropbox üzerinden modeller ekleyerek geliştirebilir, uygulama demonuzu oluşturabilirsiniz. E-mail, SMS veya Twitter üzerinden çevrenizle paylaşabileceğiniz prototipleri, istediğiniz zaman istediğiniz yerde tekrardan bulabilmeniz de mümkün. 

Üzerinde çok düşündüğünüz fikirleri uygulamaya geçirebileceğiniz Marvel'i Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Gökhan Abay

Marvel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
59.2 MB DOSYA BOYUTU

Marvel, iPhone ve iPad cihazlarınızda tasarım ve prototip yapabilmenize olanak veren bir üretkenlik uygulamasıdır.

Marvel, akıllı cihazlarınızda tasarım ve prototip hazırlayabileceğiniz harika bir üretkenlik uygulaması. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, aklınıza gelen fikirleri bir kalem yardımıyla uygulamada çizebilir ve fikirlerinizin görsel dökümünü ortaya çıkarabilirsiniz. Yok olup gitmesini istemediğiniz düşünceleriniz varsa kullanmanızı mutlaka öneririm.

Marvel, telefonunda uygulama tasarlamak isteyenlerin vazgeçemeyeceği uygulamalar arasında yer alıyor. Skeçleri, maketleri ve wireframe'leri ve fikirleri test etmenize olanak tanıyan bu uygulama sayesinde, çok kolay bir şekilde, hatta 3 adımda prototiplere dönüştürebilirsiniz. Kağıtlara çizdiğiniz şablonları Dropbox üzerinden modeller ekleyerek geliştirebilir, uygulama demonuzu oluşturabilirsiniz. E-mail, SMS veya Twitter üzerinden çevrenizle paylaşabileceğiniz prototipleri, istediğiniz zaman istediğiniz yerde tekrardan bulabilmeniz de mümkün. 

Üzerinde çok düşündüğünüz fikirleri uygulamaya geçirebileceğiniz Marvel'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tasarım uygulamalarıyla ilgilenenlere bu harika app'i kesinlikle tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Marvel Run Jump Smash!

    Marvel Run Jump Smash! Marvel kahramanlarını yönettiğimiz bir Android oyunudur
  • Marvel Puzzle Quest Dark Reign

    Marvel karakterlerini bir araya toplayan Marvel Puzzle Quest Dark Reign ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi eşleştirme oyunlarından biridir.
  • MARVEL Super War

    MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • MARVEL Avengers Academy

    MARVEL Avengers Academy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunudur