Math Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

Sonucu sıfır olan eşitsizlikleri bularak, ekrandaki ızgaraları sıfırlayın!

Kimimizin sevdiği, kimimizin de nefret ettiği Matematiği oyuna dönüştüren ve oldukça keyif verici bir uygulama olan Math Academy uygulaması ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Kolaydan zora doğru birçok seviyenin mevcut olduğu Math Academy uygulamasında tek bir amacınız bulunuyor. Izgarada bulunan kareleri kaldırmak için sonucu sıfır olan eşitlikleri bulmanız gerekiyor. Başlangıçta oldukça kolay olan, ancak seviye atladıkça giderek artan sayılar ve işlemler kafanızı karıştıracak gibi görünüyor.

Sonucu sıfır olan işlemleri bulduktan sonra, parmağınızı sayılardan tutarak işlemler üzerinde sürüklemeniz gerekiyor. Eğer doğru tahmin yaptıysanız, ekrandaki yuvarlaklar siliniyor ve diğer eşitlikler üzerinde çalışmaya devam edebiliyorsunuz. Temel olarak çok basit olan ve toplama, çıkarma, çarpma, bölme gibi işlemleri kullanabildiğiniz uygulamada zorluk seviyesi arttıkça işiniz daha da zorlaşıyor. Ne kadar uzun işlem seçerseniz seviyeyi o kadar çabuk bitirebiliyorsunuz.

Matematik ile uğraşmayı sevenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm Math Academy uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, zorlu işlemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Math Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
20.2 MB DOSYA BOYUTU

Ekrandaki sayılar ve işlemleri kullanarak, sonucu sıfır olan eşitlikleri bulmanız gerekiyor.

Matematik ile uğraşmayı sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm Math Academy uygulamasıyla, ekranda gördüğünüz ızgaralardan sonucu sıfır olan eşitlikleri bulmanız gerekiyor.

Matematik işlemlerini eğlenceli hale getiren iOS uygulaması, basitten zora doğru birçok zorlu bölüm içeriyor. Oyundaki amacınız çok basit; ekranda gördüğünüz yuvarlaklar içerisinde yer alan sayılar ve işaretleri kullanarak, sonucu sıfır olan eşitlikleri bulmak. Bu eşitlikleri bulduğunuzda, parmağınızla eşitliği göstermeniz yeterli oluyor ve doğruysa ekrandaki ızgaraları temizliyorsunuz.

Uygulama, Kolay, Dört 4, 2 Atışta, Düzine, U, Kolay Bölme, Karesi Alınmış, 94, Sıfırı Taşı, Ayna gibi tam 47 zorluk derecesi bulunan Math Academy ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadan eğlenceli vakit geçireceğinizi düşünüyorum. Biraz kafa çalıştırarak tüm zorlu bölümleri kolayca geçebileceğiniz Math Academy oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilir, Matematik bilginizi konuşturabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Duel

    Math Duel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Math in 3 Seconds

    Math in 3 Seconds'ta matematik işlemlerini hızlıca çözmeye çalışıyoruz.
  • Math IQ

    Math IQ, Android cihazlarınız üzerinde matematiksel işlem becerinizi test edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Freaking Math

    Freaking Math, oynarken hem eğlenmenizi hem de çıldırmanızı sağlayacak çok basit ama aynı zamanda çok hızlı olmanız gereken eğlenceli bir Android matematik oyunudur.
  • Math Seeker

    Gizli denklemleri bulun, sayıları bağlayın, tabloyu temizleyin.
  • Math | Riddles and Puzzles

    Zevkli deneyim sunan harika bir matematik oyunu