Math Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendinizi sınayabileceğiniz ve arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda hem eğleniyor hemde öğreniyorsunuz.

Matematiksel işlemleri hızlı bir şekilde yapmanıza katkı sağlayan Math Challenge yani Türkçe adıyla Matematik Oyunu, hem eğlenip hemde öğrenmenizi sağlıyor. Oynanışı son derece basit olan oyunda hızlı düşünmeli ve boşlukları doğru rakamlarla ya da operatörlerle doldurmalısınız. Ailenizde ve arkadaş ortamınızda tatlı bir çekişme ortam yaratmak için oynayabileceğiniz Math Challenge oyunu, birbirinden zorlu seviyeleriyle sizleri bekliyor. Oynaması oldukça kolay olan oyun aynı zamanda çocukların da mutlaka oynaması gereken bir oyundur. İşlemleri doğru bir şekilde öğrenmeleri için öncülük yapan Math Challenge, her anlamda faydalı bir oyundur diyebilirim. Aynı zamanda oyunda seviye atladıkça liderlik tablosunda da üst sıralara çıkabiliyorsunuz.

Hızlı düşünmeyi ve görmeyi tetikleyen Math Challenge oyunu basit kurgusu ve zorlu bölümleriyle sizleri bekliyor. Oyunda basit olarak işlemleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Matematiksel beceriyi geliştiren Math Challenge'ı sakın kaçırmayhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.funmathgames.mathchallengeın.

Math Challenge oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Math Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
62.1 MB DOSYA BOYUTU

Math Challenge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Math Challenge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur. Hızlı düşümeyi öğreten oyunda matematiksel becerilerinizi test ediyorsunuz.

Çocukların ve yetişkinlerin severek oynayabileceği bir matematik oyunu olarak karşımıza çıkan Math Challenge yani Türkçe adıyla Matematik Oyunu, hızlı düşünmenizi ve görmenizi sağlıyor. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda yarım bırakılan işlemleri tamamlamaya çalışıyor ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışı bulunan Math Challenge'da elinizi çabuk tutmalı ve bölümleri bir an önce tamamlamalısınız. Global skor sistemine de sahip olan oyunda işlemleri en kısa sürede tamamlayarak üst sıralara tırmanabilirsiniz. Her yönüyle faydalı bir oyun olarak nitelendirebileceğim Math Challenge'da arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Hızlı görmeyi ve düşünmeyi tetikleyen oyunda matematiksel becerilerinizi sınıyorsunuz. Çocuklar için son derece etkili olan oyunda elinizi çabuk tutmalısınız. İşlemleri doğru bir şekilde öğrenmenin önünü açan oyunda dikkatinizi kaybetmemelisiniz. Oynarken eğlenecek, eğlenirken de öğretecek Math Challenge'ı sakın kaçırmayın.

Math Challenge oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Effect

    Math Effect eğlenceli ve eğitici bir matematik oyunudur
  • Math Game

    Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Math Acceleration

    Math Acceleration, matematiğini geliştirmek isteyen andrid kullanıcıları için hazırlanan yararlı ve eğitici bir matematik oyunu.
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Tiny Math Game

    Tiny Math Game, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli, aynı zamanda eğitici bir matematik oyunudur.