Math Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Math Duel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.

Math Duel, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur. İster küçük olun ister büyük her yaştan oyuncuya hitap eden oyun ile arkadaşınızla birlikte çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Math Duel, adından da anlaşılabileceği gibi bir matematik düellosu oyunu. Yani iki kişi karşılıklı  matematik sorularını çözerek birbirleriyle yarışmaya çalışıyorlar. Ekranı ikiye ayıran oyun yapısı ile iki kişi aynı cihaz üzerinde oynayabiliyorsunuz.

Matematik bildiğiniz gibi her zaman için zihnimizi geliştirmenin yollarından birisi olmuştur. Bu oyun da hem matematik becerilerinizi geliştiriyor hem de mantık yürütme ve zihinsel sorunları çözme yeteneklerinize katkıda bulunuyor diyebilirim.

Oyun aynı zamanda bir matematik oyunu olmakla birlikte bir konsantrasyon oyunu da. Yapmanız gereken karşınıza çıkan soruya doğru cevabı karşınızdaki rakibinizden daha hızlı şekilde verebilmek ve böylece yüksek skorlara ulaşabilmek. Yanlış cevap verdiğinizde ise 1 puan kaybediyorsunuz.

Oyunun her yaştan oyuncuya hitap ediyor olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi ise istediğiniz herhangi bir işlemi kapatabilme özelliğine sahip olması. Yani toplama, çıkarma, çarpma, bölme işlemlerinden istediğinizi kapatabiliyorsunuz.

Şu anda aynı cihaz üzerinde oynayabileceğiniz çok fazla oyun mevcut değil bu da Math Duel'i daha da değerli kılıyor. Matematiği eğlenceli hale getiren bir oyun olan Math Duel'i herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Math Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Math Duel, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.

Math Duel, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Adından da anlaşılabileceği gibi bir matematik oyunu olan Math Duel milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor.

Aynı cihaz üzerinde iki kişi oynayabileceğiniz çok fazla oyun seçeneği yok, bu da aslında Math Duel'i daha da değerli kılıyor. Tabi ki başarılı tasarımı ve nitelikleri de oyunu oynanabilir yapan özellikleri arasında.

Math Duel, adının da ele verdiği üzere bir düello oyunu. Yani oyunu iki kişi karşılıklı aynı cihaz üzerinde oynuyorsunuz. Amacınız ise rakibinizden daha yüksek puan alabilmek. Bunun içinse yapmanız gereken soruları rakibinizden daha hızlı bir şekilde cevaplamak.

Oyun aynı zamanda konsantrasyonunuzun yüksek olmasını da gerektiriyor. Bununla birlikte şansımı deneyeyeyim ve sorunun cevabını atayım derseniz bu kez yanlış verdiğiniz her cevap için 1 puan kaybediyorsunuz.

Matematik her zaman için zihnimizi çalıştıran bir şey olduğundan dolayı aslında oyun aynı anda hem eğlenirken hem de kafanızı çalıştırmanızı, matematik ve mantık becerilerinizi geliştirmenizi sağlıyor diyebilirim.

Her yaştan oyuncuya hitap eden oyunda isterseniz bazı işlemleri kapatma şansına da sahipsiniz. Yani toplama, çıkarma, bölme ve çarpma işlemlerinden istediklerinizi kapatabiliyor, böylece ilkokul seviyesindeki bir çocuğun da oynamasını sağlayabiliyorsunuz.

Matematiği eğlenceli hale getiren bu oyunu denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math in 3 Seconds

    Math in 3 Seconds'ta matematik işlemlerini hızlıca çözmeye çalışıyoruz.
  • Math IQ

    Math IQ, Android cihazlarınız üzerinde matematiksel işlem becerinizi test edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Marble Duel

    Marble Duel, top eşleştirme oyununu çok daha güzel bir hale getirip adeta bir macera oyununa çeviren eğlenceli bir Android oyunu.
  • Freaking Math

    Freaking Math, oynarken hem eğlenmenizi hem de çıldırmanızı sağlayacak çok basit ama aynı zamanda çok hızlı olmanız gereken eğlenceli bir Android matematik oyunudur.
  • Math Seeker

    Gizli denklemleri bulun, sayıları bağlayın, tabloyu temizleyin.
  • Math | Riddles and Puzzles

    Zevkli deneyim sunan harika bir matematik oyunu
  • Math Academy

    Sonucu sıfır olan eşitsizlikleri bularak, ekrandaki ızgaraları sıfırlayın!