Math Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.

Math Game, adından da anlayacağınız üzere bir matematik oyunu. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun çocuklar için özel geliştirildi ve çok basit matematik işlemleri içeriyor.

Çocuklarınızın okul öncesinde sayıları ve temel matematik işlemlerini öğrenmesini istiyor ve hatta pratik yapabileceği bir uygulama arıyorsanız Math Game tam size göre. Çocuklarınızın hem öğrnip hem de eğleneceği bu oyunda Türkçe ve İngilizce dil desteği bulunuyor.

Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemlerini pratik yaparak bildiklerini pekiştirmelerini sağlayan uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip çocuklarınız ile birlikte soruları çözmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Math Game

    Tiny Math Game, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli, aynı zamanda eğitici bir matematik oyunudur.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Math Effect

    Math Effect eğlenceli ve eğitici bir matematik oyunudur
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Math Acceleration

    Math Acceleration, matematiğini geliştirmek isteyen andrid kullanıcıları için hazırlanan yararlı ve eğitici bir matematik oyunu.
  • Math Challenge

    Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.