Math Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Zihin çalıştırıcı matematiksel işlemlerden oluşan bu oyun her yaştan oyunsevere hitap ediyor.

Math Run Android tablet ve akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Oyun her yaştan oyunsevere hitap ediyor. Fakat belirtmem gerekiyor ki oyunu oynayabilmek için temel seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak gerekiyor. Math Run'da farklı oyun tipleri mevcut; çocuklar için, normal, zor ve pratik. Tahmin ettiğiniz gibi çocuk modu tam olarak çocuklar için hazırlanmış. Normal ve zor modları ise farklı seviyelerdeki yetişkinleri hedef alıyor.

Oyunda çeşitli matematiksel işlemler soruluyor ve bizden bu sorulara doğru cevap vermemiz bekleniyor. Bu tarz oyunlarda pek denk gelmediğimiz bir özellik de Math Run'a sunumalkta. Farklı tipte güçlendiriciler alarak işlemleri daha kolay çözebiliyoruz.

Oyunun grafikleri daha çok çocuklara hitap ediyor gibi görünse de yapı olarak her yaştan oyunsevere hitap ediyor. Eğer ağır hikayelerden ve yorucu görsel efektlerle süslenmiş oyunlardan sıkıldıysanız Math Run ile hem zihin egzersizi yapabilir hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Math Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Keyifli bir oyun olarak öne çıkan Math Run matematik ve bulmaca oyunu temalarını başarıyla harmanlıyor.

Math Run, Android versiyonu ücretsiz olarak sunulmasına rağmen iOS cihazlar için ücretli sunulan keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Pek çok insan matematikten keyif almaz ama bu oyun matematiği gerçekten eğlenceli kılıyor.

Özellikle çocuklar için geliştirilmiş gibi görünse de her yaştan oyunsevere hitap edecek şekilde tasarlanmış. Oyunda farklı modlar mevcut; çocuklar için, normal, zor ve pratik. Pratik modunda becerilerinizi test edebilirsiniz. Kolay ve zor modlar ise farklı seviyelerdeki oyunseverler için özel olarak tasarlanmıştır.

Oyunda başarılı olabilmek için uygulamanız gereken basit bir kural var o da mümkün olduğunca hızlı olmak. İlk başlarda kolay başlayan bölümler giderek zorlaşıyor. Fakat zorlandığınız durumlarda kullanabilecğeiniz güçlendiriciler de es geçilmemiş. Bu güçlendiriler sayesinde zorlandığımız bölümleri daha kolay bir şekilde geçebiliyoruz.

Oyun açıklamasını bitirmeden çnce belirtmem gerekiyor ki Math Run'ı oynayabilmek için bazı İngilizce matematiksel terimleri bilmek gerekiyor. Bunun haricinde oyunda problem yaratacak herhangi bir detay bulunmuyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Duel

    Math Duel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Math in 3 Seconds

    Math in 3 Seconds'ta matematik işlemlerini hızlıca çözmeye çalışıyoruz.
  • Math IQ

    Math IQ, Android cihazlarınız üzerinde matematiksel işlem becerinizi test edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Freaking Math

    Freaking Math, oynarken hem eğlenmenizi hem de çıldırmanızı sağlayacak çok basit ama aynı zamanda çok hızlı olmanız gereken eğlenceli bir Android matematik oyunudur.
  • Math Seeker

    Gizli denklemleri bulun, sayıları bağlayın, tabloyu temizleyin.
  • Math | Riddles and Puzzles

    Zevkli deneyim sunan harika bir matematik oyunu
  • Math Academy

    Sonucu sıfır olan eşitsizlikleri bularak, ekrandaki ızgaraları sıfırlayın!