Mathlab Grafik Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Mathlab Grafik Hesaplama uygulamasıyla zorlu Matematik sorularının üstesinden gelebilirsiniz.

Mathlab Grafik Hesaplama uygulaması ile Android cihazlarınızda Matematik problemlerine ait grafikleri kolayca çizdirebilirsiniz.

İlkokul, lise, üniversite ve hatta yüksek lisans öğrencilerinin kullanabileceği Mathlab Grafik Hesaplama uygulaması, bir hesap makinesinden beklenen özelliklerin çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Kaba ve pahalı hesap makinelerini yanınızda taşıma derdine son veren ücretsiz bir uygulama olan Mathlab Grafik Hesaplama, bilimsel hesap makinesi özelliğini de sizlere sunuyor.

Çeşitli denklem ve problemlerin çözümlerini adım adım sizlere gösteren Mathlab Grafik Hesaplama uygulamasında, grafik çizimi özelliği de oldukça kullanışlı diyebiliriz. Grafikleri X-Y ekseninde yüksek kaliteli olarak sizlere sunan uygulamada, zorlu problemlerin üstesinden çok daha kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Çoklu fonksiyon grafikler, 2. Derece kapalı fonksiyonlar, kutupsal koordinatlar, parametrik fonksiyonlar, fonksiyon kökleri ve kritik noktalar, grafik kesişimleri ve çok daha fazlasını çizebileceğiniz Mathlab Grafik Hesaplama uygulamasında grafikleri resim olarak, çizelgeleri ise CSV formatında kaydedebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ortalama Hesaplama

    Ortalama Hesaplama, lise öğrencilerinin takdir ve teşekkür alacaklarını önceden hesaplaması için geliştirilen hem pratik hem de yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Takdir Teşekkür Hesaplama

    Takdir Teşekkür Hesaplama, öğrencilerin karnelerini almadan önce notlarını girerek takdir ve teşekkür belgesi hesabı yapabilmesini sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Hedef.in Puan Hesaplama

    Hedef.in Puan Hesaplama uygulaması ile çözdüğünüz denemelerden kaç puan alabileceğinizi hesaplayabilirsiniz.
  • YGS & LYS Puan Hesaplama

    YGS & LYS Puan Hesaplama adlı Android uygulaması sayesinde YGS ve LYS puanlarınızı kolayca hesaplayabilirsiniz.
  • E-Okul Ortalama Hesaplama

    E-Okul Ortalama Hesaplama, öğrencilerin dönem sonu ortalamasını hesaplamasını kolayca gerçekleştiren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Lise Ortalama Hesaplama

    Lise öğrencilerinin notlarını hesaplamasında yardımcı olacak ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Üniversite Not Hesaplama

    Ders notlarınızı yazarak, dersi geçebilmek için almanız gereken notları hesaplayabilirsiniz.
  • Square Root

    Square Root mobil cihazlarda kullanabileceğiniz bir karekök hesaplama uygulamasıdır