Maximum İşyerim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Maximum İşyerim uygulamasında işyerinizdeki finansal işlemleri takip edebilir ve ödeme alabilirsiniz.

Maximum İşyerim uygulaması ile Android cihazlarınızdan işyerinizdeki finansal işlemleri kolaylıkla yönetebilirsiniz.

İşletmeniz Maximum üye işyeri ise Maximum İşyerim uygulaması üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. İşyerinizdeki işlemlerin dökümünü alabileceğiniz Maximum İşyerim uygulamasında, gün içerisinde ne kadar kazandığınızı da takip edebilirsiniz. İlgili haftada blokesi kaldırılacak taksitli işlem tutarlarınızı da görüntüleyebileceğiniz Maximum İşyerim uygulamasında, ticari kartlara özel kampanyaları da takip edebilirsiniz.

Ticari kartlarınız ile yaptığınız harcamaları görüntülemenize de olanak tanıyan Maximum İşyerim uygulamasında kartınızın puan bilgilerini görebiliyor, yetki ayarlarını güncelleyebiliyor ve hesap kesim tarihini değiştirebiliyorsunuz. QR POS özelliği ile POS cihazı olmadan da satış yapabileceğiniz Maximum İşyerim uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Maximum İşyerim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
63.3 MB DOSYA BOYUTU

İşyerinizdeki finansal işlemleri takip edip yönetmek ve ödeme almak için Maximum İşyerim uygulamasını kullanabilirsiniz.

Ticari işletmenizde Maximum üyesiyseniz, Maximum İşyerim uygulamasını iOS cihazlarınıza indirerek ihtiyaç duyabileceğiniz birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Maximum üyesi işletmeler için birçok kolaylık sağlayan Maximum İşyerim uygulaması, banka veya ATM’lerde zaman kaybetmemeniz için tüm işlemleri mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor. İşlem dökümlerini alabileceğiniz Maximum İşyerim uygulamasında, günlük kazançlarınızı da anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

POS cihazına gerek olmadan satış yapabileceğiniz QR POS özelliğini de sizlere sunan Maximum İşyerim uygulamasında, ticari kartlarınızla yaptığınız harcamaları, puan bilgilerinizi görüntüleyebileceğiniz gibi yetki ayarlarınızı yeniden düzenleyebilir, hesap kesim tarihi değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer siz de bankada sıra beklemeden, ihtiyaç duyduğunuz işlemleri dilediğiniz her yerden gerçekleştirmek istiyorsanız Maximum İşyerim uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • QR POS ile POS cihazı olmadan satış yapabilme
  • Ticari kart hareketleri ve tüm işlemleri
  • Günlük kazanç görüntüleme
  • İşlem dökümü alma
  • Ayrıntılı raporlar
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maximum Mobil APK

    Maximum Mobil APK uygulaması, İş Bankası kart sahiplerinin kullanabildiği, kredi kartı işlemlerinden Cinemaximum sinema bileti satın almaya kadar birçok özellikle dolu.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Alneo POS

    Alneo POS uygulaması ile işletmenizde sanal POS hizmetinden faydalanabilirsiniz.
  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • CepteTEB İşte

    İşletmenizin tüm bankacılık işlemlerini CepteTEB İşte uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.