Maze King

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
710 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Maze King Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir labirent oyunudur.

Maze King tamamen ücretsiz olarak Android tablet ve akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir labirent oyunudur. Bu oyun herkese hitap etmeyebilir çünkü çok fazla aksiyon yok, görsel efekt yok, upgrade yok, kişiselleştirme seçenekleri yok. Oyunda labirentler içerisinde yer alan toplara yol bulmaya çalışıyoruz.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de multiplayer oyuna izin vermesi bu sayede arkadaşlarınızla oynayarak daha fazla keyif alabilirsiniz. Multiplayer oyunda bize verilen hedefe karşı karşıya geldiğimiz karakterden daha önce varmaya çalışıyoruz. Elbette o da boş durmuyor ve labirent duvarları arasında hızla ilerliyor. Maze King’te farklı zorluk seviyelerinde labirentler bulunuyor. Bu labirentler zamanla daha zorlaşıyor.

Maze King’te elde ettiğiniz puanları Google+ hesabınızı kullanarak paylaşabilir ve hatta arkadaşlarınızla rekabet ortamı bile yaratabilirsiniz. Oyun tek başına çok keyifli olmasa da özellikle multiplayer modda oldukça keyif veriyor. Eğer siz de bu tarz oyunlardan hoşlanıyor ve arkadaşlarınızla rekabet edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Maze King mutlaka deneme listenizde yer almalı.

Emircan Erdoğan

Maze King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
33.8 MB DOSYA BOYUTU

Maze King tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve yüksek dikkat gerektiren bir bulmaca oyunudur.

Maze King yüksek dikkat gerektiren bir iOS oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki amacımız içinde bulunduğumuz labirentten kaçmak. Uğur böceğine benzeyen bir şeyi kontrol ettiğimiz oyunda karmaşık koridorlar arasında yol bulmaya çalışmak zaman zaman işkence gibi oluyor. Bu yüzden eğer akıcı ilerleyen basit bir oyun peşindeyseniz Maze King son denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Oyunun en ilgi çeken yanlarından bir tanesi çoklu oyuncu modu sunması. Bu modda aynı labirentte arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz. Kontrol mekanizması kolay kullanım özelliklerine sahip. Bu yüzden kontrollere bağlı herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Oyunda ilk bölümler kolay başlıyor fakat ilerledikçe işler değişiyor. Giderek karmaşıklaşan bölümlerde yol bulmaya çalışmak oldukça zor. Bu noktada daha dikkatli davranmalısınız. Aksi halde size verilen süre içerisinde bölümü bitiremeyebilirsiniz.

Maze King özellikle tablet ekranlarında oynandığında keyif veriyor. iPhone’ların küçük ekranlarından oynamaya çalışırsanız keyfiniz kaçabilir! Kısaca bulmaca oyunları hoşunuza gidiyorsa Maze King göz atmanız gereken alternatifler arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Thieves

    King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Train Maze 3D

    Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.
  • Nova Maze

    2 sene sonra paralıyken ücretsize dönen son derece eğlenceli bir refleks ve beceri oyunu olan Nova Maze gözlerinizi kamaştıracak.