Maze of the Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur

Maze of the Dead bize alışageldiğimiz zombi oyunlarından tamamen ayrı bir tecrübe yaşatan, Android işletim sistemlerine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz korku temalı bir bulmaca oyunudur.

Maze of the Dead'in hikayesi maceraya hevesli bir adamın hikayesidir. Kahramanımız dünya üzerindeki en gizli hazineyi bulmak için yola çıkmıştır ve yolculuğu onu antik bir tapınağa götürmüştür. Bu ıssız antik tapınak ürpertici havası ile kahramanımıza zor anlar yaşatmaktadır; fakat kahramanımız hedefine ulaşmak ve hazineyi ele geçirmek için kararlıdır. Tapınağın ürkütücü havasına aldırmadan hazineye doğru ilerlemeye başlar ve karışık labirentleri keşfeder. Fakat keşfettiği tek şey labirentler değildir; labirentlerle birlikte insan etine aç olan şeytani yaratıklar da ortaya çıkmıştır.

Maceramızda kahramanımızı kontrol ederek bu zombileri atlatmasını ve hazineye ulaşmasını sağlıyoruz. Fakat bu o kadar da kolay değil. Çünkü oyunda herhangi bir silah kullanmıyoruz ve zombileri en büyük silahımız olan zekamızı kullanarak alt etmeye çalışıyoruz. Zombiler ancak yanlarına yaklaştığımızda uyarılıyorlar ve üzerimize doğru yürümeye başlıyorlar. Zombilerden uzaklaştığımızda ise zombiler peşimizi bırakıyor ve uykuya dalıyorlar. Bu nedenle labirentler içerisinde gideceğimiz yolu dikkatli bir şekilde seçmeli ve zombileri kandırarak bölümleri geçmeliyiz.

Maze of the Dead yaratıcı bir yapıya sahip olan ve zeka oyunlarına dayanan eğlenceli bir mobil oyundur.

Can Erdil Şentürk

Maze of the Dead

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Maze of the Dead yaratıcı zeka oyunları içeren bir korku oyunudur

Maze of the Dead zombi oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren ve ilginç bir bulmaca çözme deneyimi yaşatan, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.

Maze of the Dead'de dünyanın en gizli hazinesini bulmak için yola çıkan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor.  Bu gizemli hazineyi ele geçirmek isteyen kahramanımızın yolculuğu onu antik bir tapınağa götürüyor. İlk bakışta oldukça ıssız olan bu tapınak terkedilmişlikten ziyade ürpertici bir izlenim bırakıyor ve kahramanımız tapınağın daha deinliklerine doğru yol alıyor ve geniş labirentleri keşfediyor. Fakat keşfettiği tek şey labirentler değildir, labirentlerin içinde kana susamış zombiler karşısına çıkıyor ve korku dolu bir serüven başlıyor.

Biz hikayeye bu noktada dahil oluyoruz ve kahramanımızın labirentleri birer birer aşmasını ve zombilerini atlatmasını sağlıyoruz. Fakat bu iş o kadar da kolay değil; çünkü zombiler kahramanımız yaklaştıkça ona doğru hareketlenmekte ve birden fazlası bir araya geldiğinde çıkış kapıları kapanmakta. Bu nedenle adımlarımızı dikkatli atmalı ve doğru dotayı izleyerek çıkışa ulaşmalıyız.

Maze of the Dead'de herhangi bir ateşli silah kullanmıyoruz; fakat en büyük silahımız olan zekamızı kullanarak zombileri alt ediyoruz. Eğer korku temasıyla süslenmiş bir bulmaca oyunu oynamak isterseniz Maze of the Dead hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maze of Tanks

    Maze of Tanks, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen ve yerli oyun yapımcıları tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
  • The Maze Runner

    Kaçış halinde olan bir karakteri bölüm sonuna ulaştırmak için odaların yerini değiştirdiğiniz The Maze Runner, sıradışı oynanışıyla dikkat çekiyor.
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.