MazeMilitia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınızda oynuyormuş gibi hisse kapılacağınız harika bir mobil oyun

MazeMilitia, gerçekçi savaş atmosferinde geçen Türk yapımı bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Dinamik savaş efektlerine sahip olan oyunda farklı ekipmanları kullanarak keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Savaş becerilerinizi sınayabileceğiniz bir mobil oyun olan MazeMilitia, gerçek oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Hayatta kalma, ölüm maçı ve hardcore gibi modlara sahip olan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda heyecanlı bir aksiyon deneyimi yaşıyorsunuz. Hepsi birbirinden güzel ve güçlü silahları kullanarak adamları öldürmeye çalışıyor ve aynı zamanda da bolca stres atabiliyorsunuz. Keskin nişancı, makinalı, pompalı ve taarruz silahlarını kullanabileceğiniz oyunda hassas kontroller yer alıyor. Tıpkı bilgisayarınızdaki gibi bir savaş deneyimi yaşamanızı sağlayan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkat gerektiren MazeMilitia'yı sakın kaçırmayın.

MazeMilitia oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

MazeMilitia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
978 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir deneyim sunan aksiyon oyunu

MazeMilitia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Son derece zevkli bir aksiyon ve savaş oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Çoklu oyuncu moduyla oynanan bir savaş oyunu olan MazeMilitia, Türk yapımı bir oyun olarak dikkat çekiyor. Gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunda dilerseniz arkadaşlarınıza karşı dilerseniz de takım kurarak mücadele edebiliyorsunuz. Hepsi birbirinden güçlü silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda aksiyonu ve heyecanı iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafiklerin ve sürükleyici bir atmosferin yer aldığı oyunda boş zamanlarınızı en güzel şekilde geçirebiliyorsunuz. Stres atmanıza da yardımcı olan oyunda farklı oyun mekanikleri ve hassas oyun kontrolleri yer alıyor. Keskin nişancıdan hafif makinalıya, el bombasından pompalı silahlara kadar pek çok farklı silahın yer aldığı oyunda savaş becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gerekiyor.

Aksiyonu ve macerası bol olan bir oyun arayanların mutlaka denemesi gereken MazeMilitia, farklı oyun modlarıyla da ön plana çıkıyor. Bilgisayarınızda oynuyormuş gibi bir hisse kapılabileceğiniz MazeMilitia'yı sakın kaçırmayın.

MazeMilitia oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.