Mealime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Mealime uygulaması sağlıklı yaşam için beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenizi sağlıyor.

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Mealime uygulaması sağlıklı yaşam için beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenizi sağlıyor.

Sağlıklı yaşam için gerekli olan en önemli unsurlardan bir tanesi de beslenme konusu diyebilirim. Gün içinde tükettiğimiz çeşitli gıdaların kalorileri ve yağ, karbonhidrat ve protein gibi oranlarına hiç bakmadığımız da bir gerçek. Mealime uygulaması da bu alışkanlığı kazanabilmeniz adına, tükettiğiniz gıdaların hesaplamasını yapıyor ve vücut ölçülerinize göre tüketmeniz gereken kalori miktarını sizlere bildiriyor.

Sağlıklı kilo vermek veya almak isteyenlerin faydalanabileceği Mealime uygulaması, yemeklerin nasıl pişirilmesi gerektiğini de açıklamalı bir şekilde anlatıyor. Her hafta ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayabilecek yiyecek ve içecek tarifleri de sunan Mealime uygulamasını düzenli olarak kullandığınızda faydalarını görebileceğinizi düşünüyorum.

Uygulamanın Pro versiyonunu satın alarak; özel tarifler, beslenme bilgileri, kalori özelleştirme filtreleri, tariflere not ekleme, önceki yemek planı görüntüleme ve dünya standartlarında e-posta desteği gibi özelliklerden de faydalanabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Mealime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Mealime uygulaması beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemeniz için sizleri detaylı bir şekilde bilgilendiriyor.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Mealime uygulaması, beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemeniz için sizleri detaylı bir şekilde bilgilendiriyor.

Beslenme alışkanlıkları insanların sağlıklarını doğrudan etkileyen en önemli unsurlardan bir tanesi. Gün içinde tükettiğimiz gıdaların kalori değerleri ve protein, yağ ve karbonhidrat değerlerini bilerek tükettiğimizde sağlık bir şekilde kilo almak ve vermek de kolaylaşıyor. Mealime uygulaması da bizlere bu konuda yardımcı olabilen ve yemeniz gereken gıdalardan, yemek tariflerine kadar birçok seçenek sunuyor. Her hafta, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize hitap eden basit ve sağlıklı tarifler sunan uygulamada vücut ölçülerinizi girdikten sonra günlük tüketmeniz gereken kalori değerlerini de görebiliyorsunuz.

500 bin’den fazla kişiye ulaşan ve daha sağlıklı yemek yiyerek hem stresin üstesinden gelmek hem de kilo vermek için tam teşekküllü bir rehber niteliği taşıyan Mealime uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.