Medals of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı multiplayer savaş oyunu

Medals of War, İkinci Dünya Savaşı temalı bir başka gerçek zamanlı çok oyunculu strateji - savaş oyunu. Savaşçıların kart biçiminde karşımıza çıktığı, savaş esnasında birimleri dilediğimizce kontrol edebildiğimiz multiplayer savaş oyununda dünyanın dört bir yanından oyuncularla mücadele ediyoruz.

Yüksek kalitede grafiklerine rağmen ufak boyutlu olmasıyla beğenimi kazanan 2. Dünya Savaşı üzerine kurulu strateji oyununda savaşlar sadece PvP modunda yapılıyor. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki taraf var. Son derece ufak haritalarda karşılıklı hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Farklı yeteneklere sahip güçlü, cesur askerlerimizle karadan savaşarak çoğu zaman zafere ulaşıyoruz ancak güçlü düşmanlarda hava desteğini de almamız gerekiyor. Savaşlar çok uzun süreli değil. Dolayısıyla yoldayken açıp oynayabilirsiniz.

Tepe kamera açısından oynanan strateji - savaş oyunlarını seviyorsanız Medals of War’u tavsiye ederim. Türkçe dil desteği de mevcut.

Medals of War Özellikleri:

  • Birimlerinizi toplayın ve geliştirin.
  • Taktiklerinize en uygun takımı seçin.
  • Savaşta birimlerinizi yönetin, komuta edin.
  • Gücünüzü kullanarak yıkıcı saldırıları açığa çıkartın.
  • Tarafsız bölgeyi fethederek savaşın seyrini değiştirin.

Erkan Calp

Medals of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Kartlarınızı toplayın, savaşın.

Medals of War, tepe kamera açısından oynanan strateji - savaş oyunlarını seviyorsanız iOS cihazınıza indirip oynamanızı istediğim bir yapım. iPhone ve iPad’de oynanabilir onlarca 2. Dünya Savaşı temalı gerçek zamanlı multiplayer savaş oyunundan farklı olarak birim ve askerler kart formunda. Taktiksel seçimler yaparak takımınızı oluşturup savaşıyorsunuz.

Sadece PvP modunda savaşların gerçekleştiği oyunda haritalar oldukça ufak ve dakikalar içerisinde düşman üssünü darmadağın yapmanız isteniyor. Elinizdeki kartları oyun alanına sürerek aksiyona giriyorsunuz. Diğer kart savaş oyunlarında olmayan birlik yönetimi bu oyunda mevcut. Askerlerinizi savaş alanına bırakıp olan biteni izlemiyor, gerektiğinde müdahale edebiliyorsunuz. Üst tarafta düşmanınızın durumunu ve kalan süreyi takip edebiliyorsunuz.

Kart toplayarak ilerlemeye dayalı strateji oyunlarına ilginiz varsa Medals of War oynarken keyif alacağınız bir yapım. Bu arada 16GB iPhone / iPad sahibiyseniz oyunu gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Cihazda sadece 234MB yer kaplıyor. Unutmadan, oyunun Türkçe dil desteği de var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Kiss of War

    Seksi kızlarla savaşa girin.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • War of Gods: DESTINED

    War of Gods: DESTINED, Tanrı ve Tanrıçalarla birlikte savaştığınız Android strateji oyunu.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Art Of War 3

    Command & Conquer mobile taşındı!
  • Art of War: Legions

    Harika bir strateji oyunu
  • War of Dynasty

    War of Dynasty eğlenceli ve oynamaya değer bir strateji oyunu arayanların mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir seçenek.