MediSafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME

MediSafe, günlük aldığınız ilaçları takip eden ve size bildirimlerde bulunarak sağlığınızı koruyan bir uygulamadır.

MediSafe, hergün kullandığınız ilaçlarınızı aksatmamanız için bildirimlerde bulunan bir sağlık uygulamasıdır. Harika görsellerle süslenmiş arayüz ile gelen ve kullanımı oldukça basit olan uygulama Türkçe dil desteği ile geliyor.

MediSafe Project tarafından geliştirilen İlaç Hatırlatma uygulaması, ilaçlarınızı zamanında ve güvenli bir şekilde almanıza yardımcı olan herkesin rahatlıkla kullanabileceği basit ve son derece modern arayüze sahip bir mobil uygulama.

Hem akıllı telefon hem de tabletlerle uyumlu olan uygulamaya günlük kullandığınız ilaçları tek dokunuşla ekleyebiliyorsunuz. O gün sabah, öğlen, akşam ve gece alacağınız tüm ilaçlar ana ekranda grafik üzerinde gösteriliyor. Sabah öğesine tıkladığınızda o gün sabah almanız gereken tüm ilaçları görebiliyorsunuz. İlaç eklemenin yanında tüm ilaçlar için hatırlatma eklemeniz de mümkün. Ancak uygulamanın en güzel yanı ise herhangi bir ilaç için eklediğiniz hatırlatmayı her gün girmek zorunda kalmamanız. Uygulamanın diğer bir güzel özelliği ise Profil ekleme seçeneğinin olması. Bu sayede sizin dışında ilaç kullananlar için de bir profil oluşturabiliyor ve onların da ilaçlarını zamanında almalarına yardımcı olabiliyorsunuz. Dilediğiniz sayıda profil oluşturma şansına sahipsiniz. Profillere isim verebiliyor ve avatar ekleyebiliyorsunuz. Uygulama ilaç hatırlatmakla kalmıyor, ilaçları düzenli alıp almadığınızın da bir kaydını tutuyor. Rapor sekmesinden günbegün almayı unuttuğunuz / aldığınız ilaçları görebiliyorsunuz. İlaç Dolabı sekmesi de aldığınız tüm ilaçları yönetebilmenize izin veriyor. Olur da ilaçların zamanında değişiklik yaparsanız buradan bunu kolayca ayarlamanız mümkün.

MediSafe ilaç hatırlatma, sürekli ilaç alma durumunda olan hastalar için güvenli bir hatırlatıcı görevini üstlenen ilaç kullanan herkesin mobil cihazında kesinlikle olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

MediSafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME
15.4 MB DOSYA BOYUTU

MediSafe sayesinde artık ilaçlarınızın saatini kaçırmayacaksınız.

MediSafe, kalp hastaları, kanser tedavisi gören hastalar gibi sağlığı kritik düzeyde olan hastalara yönelik hazırlanmış basit kullanımlı ve ücretsiz bir ilaç / hap hatırlatma uygulamasıdır. Türkçe olarak ta kullanabileceğiniz uygulama hergün almanız gereken ilaçları size zamanında hatırlatarak sağlığınıza kavuşmanıza yardımcı olur.

MediSafe, oldukça popüler bir ilaç uygulaması olup, herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış son derece modern ve sade arayüz üzerinden hizmet veren hem ücretsiz hem de Türkçe bir sağlık uygulaması.

Profil oluşturma seçeneği sayesinde hem kendinizin hem de aile fertlerinin ilaçlarını yönetme imkanı tanıyan uygulamaya kullandığınız ilaçları kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz. Bu ilaçlar için hatırlatıcı ekleyerek uygulamanın ayarladığınız zaman geldiğinde bildirmesini sağlayabiliyorsunuz. İlaçlar için başlangıç ve bitiş zamanını da belirleyebiliyorsunuz. Bunun dışında belirli günler almanız gereken veya hergün kesinlikle alacağınız ilaçlar için de seçenek sunuluyor. Gün içerisinde almanız gereken tüm ilaçlar “İlaç Kutusu” sekmesinde modern bir grafik üzerinde gösteriliyor. Hangi öğünde hangi ilaçları alacağınızı ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Rapor bölümünden ilaçlarınızı düzenli kullanıp kullanmadığınızı takip edebiliyorsunuz. Uygulamaya eklediğiniz tüm ilaçların yönetimini ise “İlaç Dolabı” bölümünden yapıyorsunuz.

MediSafe, Fox News, The Next Web, Mashable gibi popüler isimlerden geçer not almayı başarmış bir sağlık uygulaması. Ücretsiz, basit, sade ve Türkçe olması yönünden ilaç hatırlatma uygulamaları arasında bizce de en iyisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.