Meditasyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

Meditasyon uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden ruhen arınabileceğiniz egzersizler yapabilirsiniz.

Meditasyon uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden ruhen arınabileceğiniz egzersizler yapabilirsiniz.

Günlük hayatın stresi, endişeler, gelecek kaygısı, uykusuzluk gibi problemlerin yanında mutluluk, şükran duygusu, nefes egzersizleri ve beden farkındalığı gibi başlıklar altında sizlere egzersizler yaptırarak birçok sorununuzu çözmeyi amaçlayan Meditasyon uygulaması bu anlamda gerçekten başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlayacak.

Seçmiş olduğunuz konuya göre müzikler eşliğinde size verilen talimatları harfiyen yerine getirdiğinizde uykusuzluk ve stres gibi problemlerinizin hafiflediğine şahit olabilirsiniz. İlk ay ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Meditasyon uygulaması, bu süre bittiğinde aylık 11,99 TL ya da yıllık 89.99 TL karşılığında egzersizlere devam edebilme imkanı sunuyor. İlk ay ücretsiz olarak sunulması, egzersizlerin işe yarayıp yaramadığı konusunu merak eden kullanıcıların bu merakını giderecektir diye düşünüyorum. 

Volkan Yılmaz

Meditasyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Günlük hayatın stresini üzerinizden atabileceğiniz bir mobil uygulama

Meditasyon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir meditasyon uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Ruhen arınabileceğiniz egzersizlere sahip olan uygulama ile stresinizi atabiliyorsunuz.

Günlük stresinizi atıp daha rahat bir hale bürünebileceğiniz bir etki yaratan Meditasyon uygulaması, pek çok sorununuza çözüm buluyor. Yüzlerce farklı türde egzersize sahip olan uygulama ile tüm endişelerinize ve kaygılarınıza çare bulabiliyorsunuz. Rahatlatıcı müzikler eşliğinde egzersizlerinizi yapabileceğiniz uygulama ile tüm aşamaları uyguladığınızda uykusuzluk ve stres gibi sorunlarınız kalmıyor. İlk ay tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Meditasyon uygulamasını kullanmaya devam edebilmek için aylık ya da yıllık abonelik satın almanız gerekiyor. Gelecek kaygısı, mutluluk, nefes egzersizleri, uykusuzluk ve bunlar gibi pek çok farklı soruna çare olan Meditasyon uygulamasını sakın kaçırmayın.

Meditasyon uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zenify

    Zenify uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan meditasyon yapmak için tüm yönergelere kolayca ulaşabiliyorsunuz.
  • Stop, Breathe & Think

    Stop, Breathe & Think uygulamasında, stresinizi azaltacak meditasyon ve nefes egzersizleri bulabilirsiniz.
  • Meditopia

    Meditopia İndir Android: En iyi meditasyon uygulaması
  • Patika

    Meditasyon ve Türkçe mindfulness uygulaması
  • Anda Burada

    Anda Burada: Meditasyon ve Uyku Android uygulaması hem yetişkinler hem de çocuklar için zengin içerik sunuyor
  • Aura

    Aura uygulamasındaki egzersizler sayesinde stresten uzaklaşarak rahatlayabilirsiniz.
  • Medito

    Medito, ücretsiz meditasyon, uyku ve farkındalık uygulaması. Yeni başlayanlar ve orta seviye için rehberli meditasyonlar ve fazlasını sunuyor.
  • Doğa Sesleri

    Doğa Sesleri uygulamasıyla yorucu bir günün ardından dinlenebilir, uyku problemlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz.