MeetMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,821 TOPLAM İNDİRME

Kullanıcılara ücretsiz ve hızlı yoldan arkadaş edinme fırsatı sunan MeetMe ile hoşunuza giden kişilerle sohbet edebilirsiniz.

MeetMe Android ve iOS platformlarına ücretsiz olarak sunulan arkadaşlık ve sohbet uygulamasıdır. Her ne kadar Facebook, Twitter gibi popüler sosyal medya araçları daha çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor olsa da ana akım platformlar arasında yer almamasına rağmen birçok kullanıcı tarafından kullanılan uygulamalar da mevcut.

MeetMe de bu uygulamalardan bir tanesi ve kullanıcılara yeni insanlarla tanışma fırsatı veriyor. Bu uygulamayı kullanarak çevrenizdeki insanlarla sohbet edebilir ve anlık mesajlar gönderebilirsiniz. Tahminlere göre dünya çapında 90 milyon kullanıcısı olan MeetMe'de son derece sade ve kullanıcı odaklı bir arayüz sunuyor.

Uygulamanın en fazla öne çıkan özelliği Türkçe dil desteği sunması. Uygulamada sunulan özellikler genel çerçevede Facebook'ta sunulan özellikler ile paralellik göstermekte. Burada da kullanıcılar durum bilgilerini güncelleyebiliyor, fotoğraf ve video paylaşımlarında bulunabiliyorsunuz.

Siz de Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir arkadaşlık ve flört uygulaması arıyorsanız, MeetMe'yi mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

MeetMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
644 TOPLAM İNDİRME
14.1 MB DOSYA BOYUTU

MeetMe, ücretsiz bir sosyal ağ uygulaması olarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinden kullanarak yei insanlar ile tanışma fırsatı sunan iOS uygulamasıdır.

MeetMe, kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan bir sosyal ağ uygulamasıdır. Yeni insanlar ile tanışmak amacıyla tasarlanan uygulama, yakın çevrenizdeki kişiler ile tanışma fırsatı sunuyor. Yakın çevrenizde bulunan kişileri size gösterek bu kişiler ile tanışma fırsatı sunan MeetMe'nin en güzel yanlarından biri ise Türkçe dil desteğine sahip olması. Kullanıcılar uygulama içerisinde kendi güncel durumlarını ufak notlar, videolar veya resimler ile güncelleyebilirler. Bu özelliği ile Facebook ile benzerlik kuran uygulamayı kullanabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.

Yakın çevrenizdeki MeetMe hesabına sahip olan kullanıcıları arayabileceğiniz uygulamanın tamamen ücretsiz olması oldukça güzel. Ayrıca uygulama ile sadece yakın çevrenizdeki kişiler arasında değil tüm dünya kişileri arasında arama yapabilirsiniz. Aradığınız kişileri bulduktan sonra arkadaş olarak ekleyerek, kabul etmeleri durumunda iletişim kurarak tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmak için oldukça kolay bir yol sunan MeetMe'yi iPhone ve iPad'lerinizde kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

MeetMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,824 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

MeetMe mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır

MeetMe eğer sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar kazanmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil arkadaşlık uygulaması.

Windows Phone 8.1 işletim sistemi veya daha üst versiyonlarına sahip akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bu sohbet uygulaması sayesinde mobil cihazlarınız aracılığıyla sosyalleşebiliyorsunuz. Teknolojinin oldukça ilerlediği günümüzde insanların teknoloji hakkında şikayetçi olduğu önemli bir konu teknolojinin insanları asosyalleştirdiğine inanılması. MeetMe bu varsayıımın aksini ispat ediyor ve her an yanımızda taşıdığımız tablet ve telefonları kullanarak sosyalleşmemizi sağlıyor.

MeetMe aracılığıyla bulunduğunuz yerin yakınlarında aşayan insanları keşfedebiliyor, bizimle ortak aktivitelerden hoşlanan insanları bulabiliyoruz. Dilediğimiz MeetMe kullanıcısını arkadaş listemize ekleyebiliyor ve o kullanıcıyla sohbet edebiliyor, etkinlik organize edebiliyoruz. Ayrıca uygulama içinde yakın bölgede yaşayan diğer MeetMe kullanıcılarının neler yaptığını haber akışı şeklinde görebilmemiz mümkün.

MeetMe sade ve anlaşılır arayüzü ile mobil cihaz kullanıcılarına kolayca yeni arkadaşlıklar kurma imkanı veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.