Megafan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Megafan, maç anında görüşlerinizi paylaşabildiğiniz ücretsiz Android uygulaması.

Megafan, canlı maç takibi yaparken maçın gidişatına yönelik düşüncelerinizi paylaşabildiğiniz farklı bir uygulama. Android telefonunuza ücretsiz indirip üyelikle uğraşmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz.

Canlı maç sonuçlarını görebildiğiniz, maçları canlı olarak takip edebildiğiniz birçok spor uygulaması mevcut ancak Megafan, bambaşka.

Maçı anlık olarak takip edebiliyor, maç oynanırken çıkmasını veya girmesini istediğiniz oyuncuyu belirtebiliyorsunuz. Canlı oy kullanma özelliği sayesinde taraftar veya seyirci olarak maç esnasında hangi futbolcunun hangi nedenle çıkmasını istediğinizi veya hangi futbolcuların hangi nedenle oyuna girmesi gerektiğini paylaşabiliyorsunuz. Görüşünüzü paylaşmak için kadroların listelendiği takımlar ekranına geliyor, sahadaki oyuncular alanında oyuncu seçimini yapıp sonrasında hazır seçeneklerden (taktiksel, kötü oyun, sakatlık, yorgunluk, kart ihtimali, sonraki maçı düşünme, alkışlatma) birini veya diğer seçeneğini işaretleyip “Fanla” diyorsunuz. Ayrıca maçın adamı için oy kullanarak o maçın – size göre – en iyi futbolcusunu seçebiliyorsunuz.

Uygulamada futbol ve takımlar hakkında anket soruları da yöneltiliyor.

Erkan Calp

Megafan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Megafan iPhone uygulaması ile canlı maç takibi yapıp maç esnasında görüşlerinizi belirtebiliyorsunuz.

Megafan, taraftar veya seyirci olarak maç esnasında görüşlerinizi paylaşabildiğiniz bir futbol uygulaması.

Maçtan çıkmasını istediğiniz veya kesinlikle girmeli dediğiniz oyuncuyu uygulama üzerinden söyleyebiliyorsunuz. Ayrıca maçın adamını da oy kullanarak belirleyebiliyorsunuz. Anketler bölümünde futbol ve takımlar hakkında güncel anket soruları da sizleri bekliyor.

Canlı maç takibi yapmanın yanı sıra maç anındaki görüşlerinizi oy kullanarak paylaşabildiğiniz farklı bir mobil uygulama Megafan. iPhone’unuza ücretsiz indirip üyelik açma ve diğer sıkıcı detaylarla uğraşmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.