Meganoid (2017)

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Meganoid, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform aksiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Meganoid, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform aksiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Daha önceki Meganoid'in 2017 sürümü olarak karşımza çıkan bu oyunda aksiyon ve macera kaldığı yerden devam ediyor.

OrangePixel'in aksiyon ve macera dolu platform oyunu Meganoid, 2017 yılında kaldığı yerden devam ediyor. Serinin son oyunu olan Meganoid 2017, daha fazla aksiyon ve macera içeriyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda bu sefer işiniz daha zor. Parkurları geçebilmek için kilitleri çözmeli ve düşmanlardan kaçmalısınız. Yeteneklerinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşıyor ve eşsiz dakikalar geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda farklı robotlar kullanabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Karanlık bir temada geçen oyunda dikkatli olmalı ve gelen tehditlere karşı uyanık olmalısınız. Eğer platform oyunlarını seven biriyseniz Meganoid'i mutlaka denemelisiniz. Zorlu bölümleri ve farklı zorluk seviyeleriyle Meganoid sizleri bekliyor.

 

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabilir ve farklı bölgelerin kilitlerini açabilirsiniz. Farklı silahları da kullanabileceğinizi Meganoid oyununu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda piksel tarzı grafikler ve atari tarzı sesler yer alıyor.

Meganoid oyununu Android cihazlarınızda 14,99 TL karşığında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Meganoid (2017)

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Meganoid, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform aksiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Meganoid, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir platform oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. OrangePixel'in daha önceki oyunu olan Meganoid'in son sürümü olarak karşımıza çıkan bu oyunda aksiyon kaldığı yerden devam ediyor.

Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı zevkli bir platform oyunu olan Meganoid, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirilebilir. Aksiyon ve macera dolu olan oyunda düşmanlarınızla mücadele ediyor ve eşsiz dakikalar geçirebiliyorsunuz. Zorlu parkurların yer aldığı oyunda bölümleri geçebilmek için ufak bulmacaları çözmeli ve diğer bölümlerin kilitlerini açmalısınız. Özel güçler de kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunda dikkatli ve uyanık olmalısınız. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanız Meganoid'i mutlaka denemeniz gerekiyor. Ayrıca Meganoid'in ilk oyununu denediyseniz bu oyunu da mutlaka denemelisiniz. Zorlu bölümleri ve farklı zorluk seviyeleriyle Meganoid sizleri bekliyor.

 

Piksel tarz grafiklere ve seslere sahip olan oyunda atari oynuyormuş gibi bir hisse kapılabiliyorsunuz. Farklı silahların ve karakterlerin yer aldığı Meganoid oyununu mutlaka denemeniz gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabileceğiniz Meganoid'i kaçırmayın.

Meganoid oyununu iOS cihazlarınızda 4,99 dolar karşığında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Meganoid

    Meganoid, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Super Mario'ya benzeyen heyecanlı ve eğlenceli oyun yapısına sahip bir aksiyon oyunudur.
  • US Army Zombie Slayer 3D 2017

    US Army Zombie Slayer 3D 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Real Drift 2017

    Real Drift 2017, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir drift oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Minibus Simulator 2017

    Minibus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dolmuş oyunudur
  • Football Manager Touch 2017

    Football Manager Touch 2017 mobl cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Ramazan 2017

    Ramazan 2017, Android platformundaki en zengin içerikli Ramazan uygulaması.
  • Referandum 2017

    Referandum 2017, 16 Nisan sonrası değişecek anayasadaki maddeleri karşılaştırmalı olarak görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.